fbpx
search
20 september, 2017

En chans att jobba i en kreativ miljö

CloudPro är ledande på att skapa operativa, taktiska och strategiska värden hos sina kunder under 2017 enligt Radars stora leverantörskvalitetsgranskning. Den medvind och tillväxt vi känner gör att vi nu behöver rekrytera. Om du gillar teknik och vill arbeta med ett kundvänligt och offensivt företag kan vi erbjuda dig stora utvecklingsmöjligheter. Vårt huvudkontor ligger i Karlstad, men vi har medarbetare i Stockholm, Göteborg, Örebro och Norrköping.

Du har nu möjlighet att bli en del av ett härligt gäng och få en betydande roll nu när vi stärker upp våra team av duktiga konsulter inom infrastruktur, nät och säkerhet.

Vårt mål är att vara företagens självklara val och skapa den bästa kundnyttan med hjälp av ny teknik och digitala lösningar. Vi hjälper idag stora och välkända företag i hela världen att lyckas med sin digitala resa och stärka sin affär.

Vi erbjuder en härlig arbetsmiljö, ett utvecklande klimat och bra ersättning för rätt person.

Vem är du?

Vi tror att du tycker om att hålla dig uppdaterad på de senaste trenderna inom infrastruktur, nät, säkerhet och mycket annan spännande teknik. Du har jobbat några år som IT-konsult och har ett stort teknikintresse. Du brinner också för att skapa värde för våra kunder du är noggrann, ansvarstagande och mån om att alltid leverera bästa kvalitet samt att du bidrar till en god arbetsmiljö.

Vi rekryterar löpande
Välkommen med din ansökan genom att mejla CV och information om dig själv till personal@cloudpro.se. Rekryteringen sker löpande så vänta inte med att höra av dig till oss.


Du kanske även vill läsa

8 maj, 2018

Hela koncernen på kickoff i Amsterdam

Tillsammans med våra syskonbolag tar vi sikte på ett nytt verksamhetsår, vi ska jobba för att öka vår samverkan inom koncernen för att ...

Fortsätt läsa
11 september, 2017

Jacob Järpegård ansluter som kommunikatör

Fram till i våras jobbade Jacob som sportjournalist på Värmlands Folkblad och från den branschen har han närmare tolv års erfarenhet. ...

Fortsätt läsa
4 september, 2017

Per Johansson förstärker på sälj och marknad

Per har en bakgrund inom framför allt läkemedel och fastigheter och kommer närmast från Klövern. Samtidigt har Per Johansson flerårig ...

Fortsätt läsa