fbpx
search
11 september, 2017

Jacob Järpegård ansluter som kommunikatör

Redan i våras dök Jacob Järpegård upp hos CloudPro – då som en resurs för att spetsa till företagets webbtexter. Nu är det klart att Jacob kommer att fortsätta som kommunikatör.

Fram till i våras jobbade Jacob som sportjournalist på Värmlands Folkblad och från den branschen har han närmare tolv års erfarenhet. Förutom det har han jobbat som projektassistent och kommunikatör på Karlstads universitet.

CloudPro befinner sig i en expansiv fas i alla delar av verksamheten. Det innefattar även en ny webbplats som kommer att lanseras under hösten – en process där Jacob kommer arbeta mycket med sajtens innehåll.

– Jag kände mig välkommen direkt när jag kom till CloudPro i våras och det har inte förändrats nu när jag är tillbaka efter sommaren. Det känns inspirerande att få vara del av en förändringsprocess som kommer göra det ännu tydligare varför CloudPro är ett självklart alternativ som partner för en stor bredd av IT-tjänster, säger Jacob Järpegård.

– Vi vill hälsa Jacob varmt välkommen till vårt vinnande lag. Vi hoppas kunna bidra med än större kundnöjdhet genom tydlig kommunikation mot våra kunder och samarbetspartners, säger Per Fridberg, COO på CloudPro.

För att komma i kontakt med Jacob Järpegård:
jacob.jarpegard@cloudpro.se / 0766 – 33 94 08


Du kanske även vill läsa

8 maj, 2018

Hela koncernen på kickoff i Amsterdam

Tillsammans med våra syskonbolag tar vi sikte på ett nytt verksamhetsår, vi ska jobba för att öka vår samverkan inom koncernen för att ...

Fortsätt läsa
20 september, 2017

En chans att jobba i en kreativ miljö

Du har nu möjlighet att bli en del av ett härligt gäng och få en betydande roll nu när vi stärker upp våra team av duktiga konsulter ...

Fortsätt läsa
4 september, 2017

Per Johansson förstärker på sälj och marknad

Per har en bakgrund inom framför allt läkemedel och fastigheter och kommer närmast från Klövern. Samtidigt har Per Johansson flerårig ...

Fortsätt läsa