fbpx
search

Tillsammans gör vi det svåra enkelt – och lönsamt

Vi vill lära känna dig. På riktigt. Då kan vi som IT-avdelning se till att allting funkar, att det är lönsamt och att vardagen blir okrånglig.

Vi krånglar inte till det

Vad ryms mellan teknisk rådgivning för strategiskt viktiga beslut och ett supportärende om lösenordsbyte? Ungefär allting. Därför krånglar vi inte till det utan utgår alltid från att vara en IT-avdelning som kan leverera. Inte en leverantör.

Du kan lita på oss. Lita på att vi finns tillgängliga, att vi med lyhördhet kommer lyssna på dina behov och att vi utifrån det lyfter blicken och föreslår en lösning som passar in. Då kan vi bygga upp ett samarbete som bygger på din delaktighet och vår proaktivitet. Det innebär att vi kan vara en IT-avdelning med ett helhetsansvar, men också att vi kan stötta befintlig IT-organisation.

CloudPro – din IT-avdelning.

Lönsamt och säkert?

Längs med vägen kommer dina vanligaste frågor att besvaras:

  • Har jag rätt IT-miljö?
  • Är den säker?
  • Hjälper den min lönsamhet eller tuggar den onödiga kostnader?

Som IT-avdelning utvecklar vi din verksamhet

CloudPro, en del av CombinedX, är experter på att bygga kundanpassade helhetslösningar som är kostnadseffektiva och framtidssäkra. Och därmed lönsamma. Vi vill vara en trygg punkt i en vardag där den digitala vardagen har varvat upp rejält. Inte så dumt, eller hur?

Om du är redo för okrånglig IT, så är vi redo att berätta mer.

Vill du veta mer?

Anders Rådman

Försäljningsdirektör anders.radman@cloudpro.se +46 70 354 76 33

Eric Ceder

Konsultchef eric.ceder@cloudpro.se +46 73 066 28 00

IT-avdelning till Clarahälsan

Clarahälsan är experter på företagshälsa. För att sätta fullt fokus på den egna verksamheten finns CloudPro som en samarbetspartner och extern IT-avdelning.


Vårt samarbete