fbpx
search
support på värmländska

Lokal IT-partner med fokus på kunden

Kundanpassade lösningar till hög kvalitet, duktiga konsulter och en tillgänglig IT-support. Utöver det en lång rad av tjänster och produkter. Det gör CloudPro till ett självklart val av IT-partner i Karlstad och Värmland.

Stark lokal IT-partner i Karlstad

CloudPro är en stark lokal IT-partner i Värmland och del av en koncern – CombinedX – fylld av digitaliseringskompetens. Som bolag har CloudPro funnits och agerat som en lokal IT-partner sedan 2016 – men vår historia sträcker sig längre än så.

Rikard Elofsson, CTO hos CloudPro, har varit verksam i olika bolag inom CombinedX sedan 1998. Han beskriver tre viktiga punkter som genomsyrar hur vårt kundnära förhållningssätt är utgångspunkten för CloudPro som en lokal IT-partner i Värmland:

  • Föreslå lösningar som är specifika för kundens verksamhet. Lösningar som dessutom ska vara flexibla för att följa verksamhetens utveckling. Därför utgår vi inte från långa bundna avtal utan tjänster som är lätta att skala upp och ner vid behov.
  • Leverera lösningar med en kvalitet som överträffar våra kunders förväntningar. Kundnöjdhet är en ledstjärna och där har vi dokumenterade resultat – år efter år.
  • Bygga leveransen som lokal IT-partner runt våra seniora konsulter. Konsulter som med teknisk nyfikenhet och lång erfarenhet av branschen alltid jobbar med en lyhördhet gentemot våra kunders behov. Mellan våra seniora konsulter och vår IT-support finns dessutom en tät dialog.

IT som ett verktyg

Som lokal IT-partner jobbar vi hårt för att skapa en vardag hos våra kunder där IT ses som ett verktyg för att nå verksamhetens mål. Det handlar om att skala bort onödiga störningsmoment, säkerställa att alla system rullar när de ska och på ett optimalt sätt. Där är en tillgänglig IT-support en viktig komponent. Våra supportkonsulter är dessutom vana att jobba på plats hos våra kunder. Antingen när ett behov uppstår eller ett visst antal timmar i veckan eller månaden.

Läs också: IT-avdelning som tjänst – för en förutsägbar IT-budget och nöjda medarbetare

Lösningar anpassad för verksamheten

– Vi vill jobba långsiktigt med våra kunder och stötta dem genom den ständiga utveckling som krävs när det kommer till att skapa en modern och trygg IT-miljö. Det handlar om att föreslå lösningar som passar verksamheten, agera rådgivande vid implementering av nya system och rycka ut som support när behovet uppstår. En viktig helhet för outsourcing av IT, säger Magnus Eriksson, Chief Support Officer, hos CloudPro.

Vill du meta mer?

Magnus Eriksson

Supportchef magnus.eriksson@cloudpro.se +46 10 470 46 64

Per Fridberg

Försäljningschef per.fridberg@cloudpro.se +46 10 470 64 05
Våra kunder berättar

Driftsäker IT-miljö för Devarion

En helt ny IT-miljö för AB Devarion med en extremt tajt deadline. Det var den stora utmaningen när CloudPro fick uppdraget som IT-partner med löpande support på plats.