fbpx
search
Innovationskraft

IT-tjänster och erbjudanden

Brett tjänsteregister

Vi har samarbetsförmågan, innovationskraften och kompetensen för att ta dig och din verksamhet framåt. CloudPro kan erbjuda ett brett tjänsteregister och genom ett starkt partnerskap med oss får ni möjlighet att maximera era IT-investeringar. Genom ett avtal med oss har er verksamhet alltid en kontaktperson och tillgång till vår servicedesk.

IT-support

Kompetensen från vår uppskattade servicedesk – men på plats ute i er verksamhet. En tjänst som ger er en närhet och relation med våra medarbetare.

Läs mer

IT-infrastruktur

Att rätt kompetens ska dyka upp vid rätt tillfälle kräver fingertoppskänsla. Där kommer CloudPro in i bilden – vi jobbar mot framtidens verksamhet tillsammans med er.

Läs mer

IT-säkerhet

Ta nästa steg i arbetet med er digitala säkerhet. Boka upp en kostnadsfri workshop med CloudPros experter på IT-säkerhet.

Läs mer

Backup

Säker och enkel säkerhetskopiering. Både fysiska och virtuella servrar kan enkelt skyddas till en enkel månadskostnad utan behov av investeringar eller eget arbete med kontroller och uppföljningar.

Läs mer

Backup av Office 365

Säkra upp din data som lagras inom ramarna för Office 365. Oavsett om det handlar om Exchange, Sharepoint eller OneDrive.

Läs mer

Office 365

Office365 är en framtidssäker och kostnadseffektiv molntjänst – ni betalar helt enkelt för vad er verksamhet behöver och slipper samtidigt oro över nedtid för kritiska funktioner.

Läs mer

WiFi som tjänst

Trygga och stabila trådlösa nätverk är en förutsättning för att den dagliga verksamheten ska flyta på smidigt och utan kostsamma störningar.

Läs mer

Dedikerad server

Vi levererar den prestanda och support som ditt system kräver. Vår långa erfarenhet tillsammans med bredden våra medarbetare besitter gör att vi vet hur era behov ska tillgodoses.

Läs mer