fbpx
search
Innovationskraft

IT-tjänster och erbjudanden

Brett tjänsteregister

Vi har samarbetsförmågan, innovationskraften och kompetensen för att ta dig och din verksamhet framåt. CloudPro kan erbjuda ett brett tjänsteregister och genom ett starkt partnerskap med oss får ni möjlighet att maximera era IT-investeringar. Genom ett avtal med oss har er verksamhet alltid en kontaktperson och tillgång till vår servicedesk.

Microsoft 365

Ta klivet ut i molnet och upptäck möjligheterna med Microsoft 365. CloudPro har kunskapen och kompetensen för att guida till ett optimalt användande och en smärtfri övergång.

Läs mer

Backup av M365

Säkra upp din data som lagras inom ramarna för Microsoft 365. Oavsett om det handlar om Exchange, Sharepoint eller OneDrive.

Läs mer

VPS – virtuell server

Med CloudPros molntjänster för virtuell lagring betalar du för din användning och kan skala upp eller ner när behov uppstår. Du får full kontroll på din VPS och vi garanterar hög prestanda och säkerhet.

Läs mer

Molntjänster

Genom att använda sig av molntjänster underlättas en oundviklig digitaliseringsresa. CloudPro har lång erfarenhet av att agera rådgivande och guida kunder för att hitta den lösning som passar verksamheten bäst.

Läs mer

IT-säkerhet

Ta nästa steg i arbetet med er digitala säkerhet. Boka upp en kostnadsfri workshop med CloudPros experter på IT-säkerhet.

Läs mer

Säkra nätverk

Trygga och stabila trådlösa nätverk är en förutsättning för att den dagliga verksamheten ska flyta på smidigt och utan kostsamma störningar.

Läs mer

Backup

Säker och enkel säkerhetskopiering. Både fysiska och virtuella servrar kan enkelt skyddas till en enkel månadskostnad utan behov av investeringar eller eget arbete med kontroller och uppföljningar.

Läs mer

IT-infrastruktur

Att rätt kompetens ska dyka upp vid rätt tillfälle kräver fingertoppskänsla. Där kommer CloudPro in i bilden – vi jobbar mot framtidens verksamhet tillsammans med er.

Läs mer

Colocation

På ”utryckningsavstånd” från vårt huvudkontor – på varsin sida av Karlstad och Klarälven – har vi två moderna datacenter i ändamålsenliga lokaler.

Läs mer

Stadsnät

CloudPro levererar internetkapacitet till företag med höga krav på tillgänglighet. Inga bindningstider eller dolda månadsavgifter tillkommer.

Läs mer