fbpx
search
Skräddarsydda lösningar

Arbetsplats som tjänst – installerat och klart

Arbetsplats som tjänst från CloudPro – rätt utrustning till en fast månadskostnad. På så vis kan ni undvika stora investeringar på produkter som tappar i värde.

Arbetsplats som tjänst ger enkla beslut

Genom vår lösning för arbetsplats som tjänst syr CloudPro ihop arbetsplatslösningar datorer, kompletterande hårdvara samt relevanta serviceprodukter och programvaror. Allting levereras installerat och klart – redo för era medarbetare att använda. Detta till en fast månadskostnad under avtalstiden – därefter kan ni välja att lämna tillbaka utrustningen och byta ut mot ny och förlänga avtalet. För er skapar detta en lång rad fördelar:

  • Ni låser inte upp kapital i hårdvara som tappar i värde i takt med den tekniska utvecklingen.
  • Kostnaden för hyran är skattemässigt avdragsgillt.
  • En överblick av alla klienter där er cykel för utbyte blir tydligt.
  • Möjlighet att byta ut och uppgradera utrustningen under hyresperioden.
  • Stark försäkring där självrisken är lägre.
  • Bättre ur ett miljömässigt perspektiv där produkter kan återanvändas efter hyresperioden.

Partnerskap med ledande aktörer

CloudPro har nära partnerskap med marknadens ledande aktörer när det kommer till hårdvara. Dell, HP, Lenovo och Apple för att nämna några. Utöver det har vi samarbeten med viktiga distributionskanaler. Detta möjliggör att vi alltid kan erbjuda konkurrenskraftiga priser för datorer och tillhörande utrustning. Testa oss gärna!

Har ni en större verksamhet med löpande behov kan vi dessutom erbjuda en beställningsportal där behöriga personer enkelt kan beställa direkt på webben. Kontakta oss så kan vi boka en kostnadsfri demo.

Eget sortiment för arbetsplats som tjänst

Gör det enklare att beställa genom att standardisera sortimentet för er verksamhet. På så sätt får ni rätt prestanda som är anpassad på utifrån olika nivåer – hela verksamheten, per avdelning eller hela vägen ner till individnivå. Självklart bistår vi med kostnadsfri rådgivning för att hitta de produkter som skapar en arbetsmiljö för er verksamhet utan kostsamma störningar.

Trygg finansiering och lägre självrisk

Genom en arbetsplats som tjänst från CloudPro kan ni finansiera hårdvaran i er IT-miljö med förmånliga hyresavtal. CloudPro har ett nära samarbete med Release Finans vilket gör att vi har korta handläggningstider. Genom hyresavtalen får ni dessutom alla produkter försäkrade där självrisken är låg och ändamålsanpassad.

Vi tar hand om din gamla utrustning

Om du väljer att inte köpa loss din utrustning tar vi hand om allting efter att avtalet för arbetsplats som tjänst löpt ut. Vi ser du till att all utrustning tas om hand om på ett säkert sätt där känslig information rensas innan produkterna skrotas på ett miljövänligt sätt. Finns ett värde kvar i produkterna ser vi till att de återanvänds. Hållbart och säkert är ledorden!

Installation och IT-support

Fördjupa samarbetet med CloudPro och se till att alla datorer levereras installerade och klara. Bara att koppla in och börja använda. Genom ett avtal med vår IT-support kan era användare dessutom vända sig till CloudPro löpande för användarfrågor.

Vill du meta mer?

Jacob Järpegård

Account Manager Communications & Marketing jacob.jarpegard@cloudpro.se +46 76 633 94 08

IT-support

Kompetensen från vår uppskattade servicedesk – men på plats ute i er verksamhet. En tjänst som ger er en närhet och relation med våra medarbetare.