fbpx
search
Skydda affärskritisk data

Backup av Microsoft 365

Säkra upp din data som lagras inom ramarna för Microsoft 365. Oavsett om det handlar om Exchange, Sharepoint eller OneDrive.

Säker backup av Microsoft 365

CloudPro kan nu erbjuda backup av Microsoft 365 – Exchange, Sharepoint och OneDrive – baserat på Veeam Backup for Microsoft Microsoft 365. Även om Microsofts molnlösning Microsoft 365 ger dig möjlighet att arbeta flexibelt utan att själv stå för den nödvändiga infrastrukturen bakom så behöver du ändå själv ta ansvar för säkerhetskopiering av affärskritisk data. Genom att jobba med CloudPro kan du dessutom vara säker på att dina backuper lagras i Sverige replikerat i två av våra säkra datacenter.

Fördelar med CloudPros lösning

  • Skydd av data som du råkat radera.
  • Alltid snabb återläsning.
  • Enkel prismodell kopplat till antal användare.
  • Trygg lagring av data i Sverige.
  • Kvalificerad support som alltid är lätt att nå.

Betala bara för din användning

Du betalar per månad och användare som är upplagd i din tenant för Microsoft 365. Det spelar alltså ingen roll vilka, om några, Microsoft 365-licenser som är knutna till användaren. Utöver det tillkommer en kostnad på 142 kronor per TB och månad för den lagring som ni som helhet utnyttjar.

Outsourcing av IT som skapar kundnöjdhet

CombinedX-bolaget CloudPro brinner för att skapa kundnöjdhet – och vi har lyckats sedan dag ett. Genom kundanpassade lösningar och ett flexibelt förhållningssätt kan våra kunder fokusera på sin kärnverksamhet och låta IT vara ett verktyg snarare än en tröskel.

Vill du meta mer?