fbpx
search
Skydda affärskritisk data

Backup av Office 365

Säkra upp din data som lagras inom ramarna för Office 365. Oavsett om det handlar om Exchange, Sharepoint eller OneDrive.

Säker backup av Office 365

CloudPro kan nu erbjuda backup av Office 365 – Exchange, Sharepoint och OneDrive – baserat på Veeam Backup for Microsoft Office 365. Även om Microsofts molnlösning Office 365 ger dig möjlighet att arbeta flexibelt utan att själv stå för den nödvändiga infrastrukturen bakom så behöver du ändå själv ta ansvar för backup av affärskritisk data. Genom att jobba med CloudPro kan du dessutom vara säker på att dina backuper lagras i Sverige replikerat i två av våra säkra datacenter.

Fördelar med CloudPros lösning

  • Skydd av data som du råkat radera.
  • Alltid snabb återläsning.
  • Enkel prismodell kopplat till antal användare.
  • Trygg lagring av data i Sverige.
  • Kvalificerad support som alltid är lätt att nå.

Betala för din användning

Du betalar per månad och användare som är upplagd i din tenant för Office 365. Det spelar alltså ingen roll vilka, om några, Office 365-licenser som är knutna till användaren. Utöver det tillkommer en kostnad på 142 kronor per TB och månad för den lagring som ni som helhet utnyttjar.

Dokumenterad kundnöjdhet

Våra drifttjänster, där våra lösningar för VPS är en stor del, har de senaste sex åren (2013–2018) varit ledande i Sverige när det kommer till kundnöjdhet för IT-infrastruktur och IT-drift, enligt Radars stora leverantörskvalitetsgranskning. Där placerar sig CloudPro bättre än benchmark på samtliga områden.

Vill du meta mer?