fbpx
search
Behovsanpassat

Dedikerad server redo för framtiden

Genom en dedikerad server hos CloudPro får du en säker hostingtjänst. Ett effektivt sätt skapa en säker IT-infrastruktur utan tunga investeringar.

Dedikerad server med rätt prestanda

Vi levererar dedikerade servrar med den prestanda som ditt system kräver tillsammans med support av absoluta toppklass. Självklart delar ni inte er server med andra kunder och ni kan välja en nivå som passar er verksamhet. Är ni osäkra på vilken lösning som passar för att skapa en IT-infrastruktur utan störningar kan våra erfarna drifttekniker guida er. Då får ni dessutom ett pris där ni betalar efter behov.

 • Pris där ni betalar efter behov.
 • Undvik kostsamma avbrott på verksamhetskritiska system.
 • Högklassig support – möjlighet till beredskap 24/7.
 • Dedikerad server passar allt från applikationsdrift till webbplatser.

CloudPro håller alltid koll på den tekniska utvecklingen och ser alltid till att utrustningen för era dedikerade servrar är rustade för framtiden. På så vis minskar risken för onödiga kostnader och stora investeringar vid fel tillfällen.

Dedikerad server med övervakning och support

CloudPro övervakar alla system och dedikerade servrar vilket gör att vi snabbt kan agera vid larm. På så vis undviker vi kostsamma avbrott på verksamhetskritiska system. Samtidigt har CloudPro en egen IT-support och med ett avtal har du tillgång och möjlighet att registrera ärenden via telefon, mail eller vårt ärendehanteringssystem. Har du större behov erbjuder vi ett utökat beredskapsavtal vilket innebär jour 24/7.

Från tung applikationsdrift till webbplatser

Våra dedikerade servrar och hostingtjänster passar bland för en stor bredd av verksamheter och behov.

 • Applikationsdrift
 • Databaser
 • Affärssystem
 • Server för e-post
 • Backup
 • Webbplatser – allt från mindre lösningar i wordpress till komplexa e-handelssajter
 • Intranät
 • CRM

Experter på molnlösningar

CloudPro strävar efter att vara en trygg punkt och en strategisk partner för att kunna skapa affärsnytta hos våra kunder. Då är ett kundnära förhållningssätt alltid utgångspunkten i vår leverans. Vi är experter på molnlösningar oavsett om det handlar om det publika, lokala eller privata molnen. Eller när det kommer till den faktiska hårdvaran som krävs för att skapa åtkomst till tjänster och lösningar.

Driftpartner på plats

Ni kanske redan har en befintlig driftmiljö, men saknar resurser för att då ut full kapacitet av er IT-miljö. Då kan CloudPro kliva in som en prestigelös partner. Alltid med utgångspunkten att hitta de bästa lösningarna som tekniken tillåter. Det innebär också att vi kan guida er vidare genom ett proaktivt förhållningssätt. Kanske är nästa steg en molnlösning, eller att flytta in utrustningen i ett av våra datacenter?

Vill du meta mer?

Staffan Wegerstedt

Operations Manager staffan.wegerstedt@cloudpro.se +46 72 084 39 09
Molnet i stället?

VPS

Med CloudPros molntjänster för virtuell lagring betalar du för din användning och kan skala upp eller ner när behov uppstår. Du får full kontroll på din VPS och vi garanterar hög prestanda och säkerhet.