fbpx
search
Rådgivning

Samlad kompetens för IT-infrastruktur

Skapa en lönsam IT-infrastruktur med CloudPro som en rådgivande partner. Vi har kompetensen som krävs för för att er verksamhet ska säkras för framtiden.

Mot framtiden med rätt IT-infrastruktur

Att rätt kompetens ska dyka upp vid rätt tillfälle kräver fingertoppskänsla, där kommer CloudPro in i bilden med en lång erfarenhet av att bygga upp en funktionell IT-infrastruktur. Vi jobbar mot framtidens verksamhet tillsammans med er för att allt ska flyta på utan onödiga nödbromsar och kostsamma panikinvesteringar. Med en tydlig verksamhetsfokus blir CloudPro en brygga mellan teknik och verksamhet.

Vårt perspektiv av IT-infrastruktur sträcker sig helt enkelt längre än den fysiska och virtuella IT-miljön. För CloudPro är det kompetensen och den långa erfarenheten hos våra medarbetare som gör oss säkra i att vi kan leverera med ett verksamhetsanpassat perspektiv.

Bredd på CloudPros kompetens

Tack vare vår låga personalomsättning och långa erfarenhet behåller vi vår kompetens i bolaget. Utöver det verkar vi i en stark koncern – CombinedX – inom digitalisering vilket innebär att vi kan dra nytta av erfarenhet från över 450 medarbetare i stora delar av Sverige.

Hos CloudPro har vi seniora konsulter inom bland annat: 

  • Nätverk
  • Databaser med fokus på MySQL och MSSQL
  • IT-säkerhet
  • Active Directory
  • Microsoft
  • Lösningsarkitektur

Bättre fokus på IT-infrastruktur med fast agenda

Genom att tillsammans hålla kontinuerliga avstämningsmöten med en fast agenda där vi utvärderar IT-investeringar samtidigt som vi blickar mot framtiden skapar en trygg IT-infrastruktur. Samtidigt kan vi ta fram skräddarsydda rapporter som gör att ni får en tydlig översikt av er verksamhet. Vi kan även använda en timbank för att implementera nya IT-investeringar.

Möjligheterna är oändliga och effekterna lönsamma. Vi kan skapa störst affärsnytta när vi med vår erkänt starka kompetens får chansen till helhetsåtaganden över tid. Genom det kan era digitala investeringar effektiviseras och optimeras.

IT-infrastruktur som skapar kundnöjdhet

Varje år sedan 2011 har vi i samarbete med Radar Ecosystem Specialist genomfört omfattande kundnöjdhetsundersökningar.

Mellan 2011 och 2018 kunde CloudPro titulera sig ”ledande på att skapa operativa, taktiska och strategiska värden hos sina kunder” när det kommer till området infrastruktur och drift. Det innebär att vi var bland de fem bästa företagen i Sverige i enligt Radars stora leverantörskvalitetsgranskning. Så sent som 2017 toppade vi dessutom listan.

Vill du meta mer?

Per Fridberg

Försäljningschef per.fridberg@cloudpro.se +46 10 470 64 05

Morgan Sundkvist

Senior drifttekniker & säljare morgan.sundkvist@cloudpro.se +46 10 470 64 90
Våra kunder berättar

Driftsäker IT-miljö för Devarion

En helt ny IT-miljö för AB Devarion med en extremt tajt deadline. Det var den stora utmaningen när CloudPro fick uppdraget som IT-partner med löpande support på plats.