fbpx
search
IT-infrastruktur

Skapa rutiner och öka din lönsamhet

Din IT-infrastruktur är alla de delar som skapar en IT-miljö. Därför är det självklart att det fungerar bäst när det är utformat efter din verksamhet.

Brygga mellan teknik och verksamhet

Som en extern IT-avdelning eller som en resurs till den befintliga IT-avdelningen kan CloudPro fungera som en brygga mellan teknik och verksamhet. Genom löpande avstämningar kan vi tillsammans utvärdera investeringar och samtidigt blicka mot framtidens möjligheter. Det finns oändliga möjligheter till att skapa lönsamhet genom digitalisering och på så vis skapa en effektiv IT-infrastruktur.

Förtroende och relationer

Över tid kommer olika typer av kompetenser behövas, vi har fingertoppskänslan för att se till att tajmingen finns för nödvändiga insatser. Vårt perspektiv av IT-infrastruktur sträcker sig helt enkelt längre än den fysiska och virtuella IT-miljön. Det handlar om förtroende, relationer, våra gemensamma erfarenheter och våra olika styrkor.

Det är då er verksamhet kan flyta på utan onödiga nödbromsar och kostsamma panikinvesteringar.

Kompetens som byggts upp över tid

Vi har genom åren haft en låg personalomsättning vilket gör att viktig erfarenhet finns kvar över tid. Inom koncernen CombinedX har vi dessutom spetskompetens inom en digitaliseringens viktigaste områden. Lösningar finns helt enkelt nära.

Hos CloudPro jobbar konsulter med kompetenser inom bland annat:

  • Nätverk
  • Databaser med fokus på MySQL och MSSQL
  • IT-säkerhet
  • Active Directory
  • Microsoft
  • Lösningsarkitektur
  • Lagring och säkerhetskopiering
  • Vi levererar dessutom internetkapacitet till företag via stadsnätet.

Vill du veta mer?

Eric Ceder

Konsultchef eric.ceder@cloudpro.se +46 73 066 28 00

Morgan Sundkvist

Senior drifttekniker & säljare morgan.sundkvist@cloudpro.se +46 10 470 64 90

Webbshop för IT-utrustning

En viktig del av din IT-infrastruktur är arbetsplatser som funkar för dina medarbetare och som passar din verksamhet. Handla direkt i vår webbshop anpassa leveransen efter dina villkor. Addera finansiering, installation och support för en enkel vardag.

Till vår webbshop