fbpx
search
IT-säkerhet

Just nu – kostnadsfri workshop för er digitala säkerhet

Ta nästa steg i arbetet med er digitala säkerhet. Boka upp en kostnadsfri workshop med CloudPros experter på IT-säkerhet.

Skapa säker IT-miljö

Det finns inte en mall, en åtgärd eller ett facit för att skapa en säker IT-miljö. Alla verksamheter har sina egna utgångspunkter. Gemensamt är dock att det krävs en genomarbetad plan som dessutom är förankrad i organisationen. En sådan plan kan CloudPros seniora konsulter hjälpa er att ta fram. Självklart finns CloudPro även tillgängligt i nästa steg när rätt lösningar för en säker IT-miljö behöver implementeras.

>> Läs mer om säkerhet för molntjänster här <<

Boka kostnadsfri workshop

För att underlätta för er att navigera fram till den lösning som passar er IT-miljö har ni nu en möjlighet att boka en kostnadsfri workshop (3–4 timmar). Där kommer CloudPros säkerhetsexpert Peter Ekstorp träffa er för att diskutera och resonera kring vad som krävs för en säker IT-miljö. Boka gör ni genom att fylla i formuläret nedan.

Tre tips till säker IT-miljö

Ni är självklart högst delaktiga i att sätta agendan för en säkerhetsworkshop. Men för att redan nu ge er en känsla av vilka frågor som kan komma att diskuteras bjuder vår säkerhetsexpert Peter Ekstorp på tre tips för en säker IT-miljö.

 

    • Skydda verksamhetens identiteter. Det handlar helt enkelt om var och när man ska använda sin identitet för att den inte ska hamna i orätta händer.

 

    • Lösenordsfria inloggningar. Med hjälp av biometri där man använder sig av ansiktsigenkänning eller fingeravtryck. Ett annat alternativ är en hårdvarunyckel.

 

    • Olika lösenord till olika tjänster. Det finns olika tekniker som gör att det går att hitta en balans mellan hög säkerhet och ”lätt” att jobba. Ett viktigt vägval för en säker IT-miljö. 

 

Experter på molnlösningar

CloudPro strävar efter att vara en trygg punkt och en strategisk partner för att kunna skapa affärsnytta hos våra kunder. Då är ett kundnära förhållningssätt alltid utgångspunkten i vår leverans. Vi är experter på molnlösningar oavsett om det handlar om det publika, lokala eller privata molnen. Eller när det kommer till den faktiska hårdvaran som krävs för att skapa åtkomst till tjänster och lösningar.


Förfrågan kostnadsfri workshop