fbpx
search
Kontroll på dina nätverk

Tryggt och stabilt med WiFi som tjänst

Med WiFi som tjänst från CloudPro får du kontroll på dina nätverk och kostnader. Från bara 348 kronor i månaden.

Oberoende leverantör av WiFi som tjänst

Trygga och stabila trådlösa nätverk är en förutsättning för att den dagliga verksamheten ska flyta utan kostsamma störningar. Med våra lösningar för WiFi som tjänst får ni som kund dessutom tillgång till en virtuell controller för att administrera nätverket.

CloudPro kliver in som en oberoende leverantör vilket innebär att vi alltid kan välja de produkter som är bäst anpassade för er verksamhet. Ett förhållningssätt som gör att vi kan skapa kundnytta och kundnöjdhet.

Säkra nätverk anpassade efter verksamhet

Förutom att hitta rätt lösningar som är anpassade efter er verksamhets storlek och de fysiska lokalerna krävs ett säkerhetstänk tidigt i processen. Vi på CloudPro kan leverera rätt tekniska lösningar för ert nätverk och samtidigt se till att de utnyttjas på rätt sätt och med rätt funktionalitet.

Våra priser anpassas efter storleken på lokalen och antalet accesspunkter som krävs för ert nätverk. I priset ingår även en grundkonfiguration, full support och garanti i 36 månader. När det kommer till accesspunkter använder vi oss av och rekommenderar Aerohive.

Ökad service med gästnätverk

Oavsett om det handlar om ett kontor eller en mer offentlig plats ställs numer höga krav på tillgång till ett nätverk. Med CloudPros lösning för WiFi som tjänst kan ett gästnätverk enkelt sättas upp och dessutom med den säkerhet som krävs. Det innebär att ni kan leverera en trygg lösning till era kunder, gäster och besökare inom ramarna för ert nätverk.

Prisexempel WiFi som tjänst

  • Grunduppsättning inklusive 1 accesspunkt – 348 kronor per månad

För större lokaler (kräver grunduppsättning)

  • 2–10 accesspunkter – 190 kronor per månad och accesspunkt
  • 11 eller fler accesspunkter – 167 kronor per månad och accesspunkt

När det kommer till andra typer av lokaler, ej kontorsmiljö, ber vi er kontakta oss för en offert. Vi kommer gärna ut och träffar er på plats för er verksamhet. Alla priser gäller vid avtal över 36 månader och är exklusive moms och eventuella rese- och installationskostnader.

Vill du meta mer?

Jonas Olsson

Key Account Manager IT strategy jonas.olsson@cloudpro.se +46 70 547 65 37

Kontakta oss

Komplettera med en molnlösning

VPS

Med CloudPros molntjänster för virtuell lagring betalar du för din användning och kan skala upp eller ner när behov uppstår. Du får full kontroll på din VPS och vi garanterar hög prestanda och säkerhet.