search
Kundnöjdhet

Bäst i Sverige på infrastruktur och drift

Högst kundnöjdhet i Sverige för CloudPro

CloudPro fortsätter att leverera toppresultat i den årliga kundundersökningen som Radar Ecosystem Specialists genomför. Efter flera år bland de bästa kan CloudPro titulera sig bäst i Sverige när det kommer till kundnöjdhet inom infrastruktur och drift.

Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar, därför är det här oerhört glädjande för oss. Samtidigt ser vi fram emot att jobba vidare för att överträffa våra egna högt ställda förväntningar på alla våra tjänster, inte minst eftersom vi fortsätter att befinna oss i en expansiv fas.

– Gurra Gustafsson, VD för CloudPro

För CloudPro är det också glädjande att ett – relativt sett – mindre bolag med huvudkontor i Karlstad kan hävda sig i tuff konkurrens. Något som också lyfts fram av rapporten – inte minst när det kommer till att skapa en närmare relation till sina kunder.

”Att hitta en närhet till våra kunder ser vi som självklart och något som skapar en ömsesidig affärsnytta”, säger Gurra Gustafsson, VD för CloudPro.

Ett tryggt val

Rapporten lyfter också fram vikten av en noggrann sourcingprocess när det kommer till infrastruktur och drift. En mogen och standardiserad marknad gör att många bolag levererar nära de ledande leverantörerna – samtidigt ökar då risken att få en sämre leverans än snittet.

CloudPro har under flera år levererar toppresultat när det kommer till kundnöjdhet och därför kan vi med säkerhet säga att vi är ett tryggt val där våra kunder vet att vi levererar det som är överenskommet och mer därtill.

Vill du meta mer?

Så jobbar vi

Teknik och lösningar

CloudPro är ledande på att skapa operativa, taktiska och strategiska värden hos sina kunder under 2017 enligt Radars stora leverantörskvalitetsgranskning. Vi är därför säkra på att vi är både en trygg och lönsam partner.