search
Innovationskraft

Mervärdestjänster och erbjudanden

Brett tjänsteregister

Vi har samarbetsförmågan, innovationskraften och kompetensen för att ta dig och din verksamhet framåt. CloudPro kan erbjuda ett brett tjänsteregister och genom ett starkt partnerskap med oss får ni möjlighet att maximera era IT-investeringar. Genom ett avtal med oss har er verksamhet alltid en kontaktperson och tillgång till vår servicedesk.

Servicedesk

Vi garanterar att våra medarbetare har all den kunskap som krävs för avtalade tjänster. På så sätt kan de effektivt tillgodose era behov och lösa era ärenden.

Läs mer

Support på plats

Kompetensen från vår uppskattade servicedesk – men på plats ute i er verksamhet. En tjänst som ger er en närhet och relation med våra medarbetare.

Läs mer

Arbetsplats som tjänst

Vi syr ihop arbetsplatslösningar med bland annat dator och annan hårdvara samt relevanta serviceprodukter och programvaror.

Läs mer

Office 365

Office365 är en framtidssäker och kostnadseffektiv molntjänst – ni betalar helt enkelt för vad er verksamhet behöver och slipper samtidigt oro över nedtid för kritiska funktioner.

Läs mer

Licenshantering

Som samarbetspartner kan vi se till att optimera hanteringen av programvara och tillhörande licenser. Genom noggranna analyser kan vi minska era kostnader.

Läs mer

WiFi som tjänst

Trygga och stabila trådlösa nätverk är en förutsättning för att den dagliga verksamheten ska flyta på smidigt och utan kostsamma störningar.

Läs mer

LCM – IT-management

Att rätt kompetens ska dyka upp vid rätt tillfälle kräver fingertoppskänsla. Där kommer CloudPro in i bilden – vi jobbar mot framtidens verksamhet tillsammans med er.

Läs mer

IT-chef

Våra erfarna konsulter kan snabbt identifiera vilka utmaningar som finns i er verksamhet och på så sätt vara ett lönsamt alternativ som IT-chef på deltid eller heltid.

Läs mer

Rådgivning och beställarkompetens

Ett oberoende och objektivt bollplank som kan komma in med ett annat perspektiv kan vara ovärderligt inför komplexa beslut kring konkreta frågor.

Läs mer