search
IT-chef

Ett nyttigt utifrånperspektiv

Hyr en IT-chef med stort engagemang

Våra erfarna konsulter kan snabbt identifiera vilka utmaningar som finns i er verksamhet och på så sätt vara ett lönsamt alternativ som IT-chef på deltid eller heltid. Om er verksamhet till exempel befinner sig i en stor förändringsprocess kan vi snabbt identifiera utmaningar och på så vis skapa ett omedelbart värde.

Vi garanterar hög kompetens och stort engagemang oavsett om det är ett för korta och intensiva insatser eller vid uppdrag som sträcker sig över lång tid.

CloudPro kan agera bollplank för beslutsfattare i er organisation när det kommer till stora strategiska IT-frågor. Vid behov kan vi kliva in i verksamhetens ledningsgrupp för att löpande stötta viktiga beslut.

Att få in någon med ett utifrånperspektiv är alltid nyttigt. Vi kommer dessutom in med CloudPros breda tjänsteregister i ryggen vilket bäddar för en hög kompetens i en lång rad affärskritiska områden.

– Rikard Olsson, CEO hos CloudPro

Vill du meta mer?

Teknik och lösningar

CloudPro är ledande på att skapa operativa, taktiska och strategiska värden hos sina kunder under 2017 enligt Radars stora leverantörskvalitetsgranskning. Vi är därför säkra på att vi är både en trygg och lönsam partner.