search
Rådgivning och beställarkompetens

Ett objektivt bollplank för att underlätta svåra beslut

Nytt perspektiv

Ett oberoende och objektivt bollplank som kan komma in med ett annat perspektiv kan vara ovärderligt inför komplexa beslut kring konkreta frågor. Det kan handla om att CloudPro kliver in för att genomföra punktinsatser eller hålla uppskattade workshops.

Kartläggning och utvärdering

Oavsett om det handlar om viktig hårdvara, licenshantering och programvara eller IT-projekt så finns rätt kompetens hos oss för att din affär ska bli lönsam. Vi kartlägger och utvärderar er verksamhet inför viktiga upphandlingar.

På sikt leder det till att ni slipper frustrationen av spräckta budgetar och tidsramar.

– Per Fridberg, COO hos CloudPro

Maria Markegård Öhrn

Service Delivery Manager maria.markegardohrn@cloudpro.se +46 72 524 64 77

Våra erbjudanden

Vi finns på plats som bollplank för en specifik fråga en dag i månaden (rådgivning). CloudPro skriver och utvärderar en upphandling (beställarkompetens).

Förutom att agera bollplank håller vi även en workshop en heldag per halvår – då inkluderar det både dokumentation och agenda (rådgivning). Förutom utformning och utvärdering av en upphandling bistår vid med en specifik kompetens (beställarkompetens).

För ytterligare rådgivning efter workshop ber vi er begära en offert (rådgivning). Förutom utformning och utvärdering av en upphandling bistår vid med specifik kompetens. Hör sköter vi även avtal med era kunder eller leverantörer (beställarkompetens).

LCM – IT-management

Att rätt kompetens ska dyka upp vid rätt tillfälle kräver fingertoppskänsla. Där kommer CloudPro in i bilden – vi jobbar mot framtidens verksamhet tillsammans med er.