fbpx
search

Nu stärker vi vår marknadsposition

Vi går samman med Nethouse under Nethouse varumärke. De båda CombinedX-bolagens sammangående kommer stärka Nethouse erbjudande och marknadsposition inom utveckling och drift av affärskritiska IT-miljöer.

Möter omvärldens höga krav på säkerhet

Hans Dahlberg är vd för den gemensamma verksamheten.

– Sammanslagningen stärker Nethouse varumärkeserbjudande “vi utvecklar och tar ansvar för applikationer och IT-miljöer som alltid måste fungera”. Vi har de senaste åren upplevt en ökad efterfrågan på tjänster från kunder med höga krav på säkerhet och tillförlitliga IT-lösningar i kritiska miljöer både i privat och i offentlig sektor. Den oroliga världssituationen har ställt krav på svenska företag och organisationer att i en större utsträckning lagra och skydda data inom landets gränser. Med CloudPros produktportfölj kan vi nu erbjuda högkvalitativa lösningar för dessa behov, säger Hans Dahlberg, vd på Nethouse.

 

 

Utökad leveranskapacitet

Anders Rådman, vd på CloudPro, axlar rollen som försäljningsdirektör på Nethouse.

– Samgåendet är naturligt, Nethouse har sedan tidigare expertis inom systemutveckling, automation, IT-infrastruktur, Business Intelligence, molntjänster och säkerhet. CloudPro har specialistkompetens inom drift, support och IT-infrastruktur. Sammantaget skapar det möjligheter till en större helhetsleverans samtidigt som det utökar leveranskapaciteten såväl med antal individer som geografiskt, säger Anders Rådman, tillträdande försäljningsdirektör på Nethouse.

IT-miljöer inom landets gränser

Jörgen Qwist, som är vd på CombinedX samt ordförande för både Nethouse och CloudPro, kommenterar:

– Marknaden efterfrågar svenska leverantörer som på ett trovärdigt sätt kan ta ansvar för affärskritiska applikationer och IT-miljöer inom landets gränser, med CloudPros driftverksamhet så blir Nethouse ännu mer konkurrenskraftigt på den marknaden.

Vill du veta mer?

Anders Rådman

Försäljningsdirektör anders.radman@cloudpro.se +46 10 470 64 02

Digitaliseringens möjligheter

CombinedX är en familj av kunskapsbolag som hjälper företag och organisationer att dra fördel av digitaliseringens möjligheter. Tillsammans erbjuder vi våra kunder en magisk kombination av expertis.


Vår familj