search
20 mars, 2018

Affärsmöjligheter och samhällsengagemang

ClourPro verkar på en nationell och internationell marknad – men den lokala förankringen är minst lika viktig.
– Det är inspirerande att medverka i gemensamma initiativ för att utveckla Karlstad och regionen, säger Per Johansson som jobbar med försäljning och marknadsfrågor hos CloudPro.

Nätverksmöjligheter

Som bronspartner till 100° Karlstad fanns flera representanter från CloudPro på plats på Karlstad CCC under fredagens näringslivsdag. Självklart för att nätverka och skapa nya affärsmöjligheter – bland mycket annat.

– Den här typen av dagar ger oss också möjlighet att bevaka utvecklingen på marknaden samtidigt som man kan få nya infallsvinklar genom intressanta föreläsningar och seminarier. Ett sätt att hålla tanken pigg vilket är en nödvändighet för utveckling, konstaterar Per Johansson.

Samhällsengagemang

Utöver nätverkande och affärsskapande blev det under 100° Karlstad också tydligt hur viktigt ett samhällsnyttigt perspektiv är för näringslivet. Inte minst tydliggjort genom priser som Årets Sola och KeWabs idrottspris. Något som också ligger i linje med CloudPros syn på samhällsengagemang och sponsring.

– Vi ser till exempel idrotten som en viktig del av samhället och där vill vi vara delaktiga på flera nivåer, säger Gurra Gustafsson, VD för CloudPro, som nyligen tecknade ett nytt sponsoravtal med Carlstad Crusaders.

En sammanfattning över alla priser som delades ut under galakvällen finns här.

CloudPros Per Johansson under 100° Karlstad på Karlstad CCC.

Per Johansson

Försäljning och marknad per.johansson@cloudpro.se +46 70 276 22 34

Du kanske även vill läsa

17 september, 2018

”Vi är flexibla – det är därför kunderna gillar oss”

I en föränderlig digital värld krävs snabba och kundanpassade lösningar. Ett arbetssätt som CloudPros medarbetare Jonas Olsson personifierar.

Fortsätt läsa
27 augusti, 2018

Nytt spetsbolag i koncernen

Utökad satsning på motivationsteori/gamification genom bildandet av det nya bolaget Motification AB.

Fortsätt läsa
26 juli, 2018

”Jag hoppas vi kan slå publikrekord”

Snart sparkar INAS World Football Championships igång.

Fortsätt läsa