search
20 mars, 2018

Affärsmöjligheter och samhällsengagemang

ClourPro verkar på en nationell och internationell marknad – men den lokala förankringen är minst lika viktig.
– Det är inspirerande att medverka i gemensamma initiativ för att utveckla Karlstad och regionen, säger Per Johansson som jobbar med försäljning och marknadsfrågor hos CloudPro.

Nätverksmöjligheter

Som bronspartner till 100° Karlstad fanns flera representanter från CloudPro på plats på Karlstad CCC under fredagens näringslivsdag. Självklart för att nätverka och skapa nya affärsmöjligheter – bland mycket annat.

– Den här typen av dagar ger oss också möjlighet att bevaka utvecklingen på marknaden samtidigt som man kan få nya infallsvinklar genom intressanta föreläsningar och seminarier. Ett sätt att hålla tanken pigg vilket är en nödvändighet för utveckling, konstaterar Per Johansson.

Samhällsengagemang

Utöver nätverkande och affärsskapande blev det under 100° Karlstad också tydligt hur viktigt ett samhällsnyttigt perspektiv är för näringslivet. Inte minst tydliggjort genom priser som Årets Sola och KeWabs idrottspris. Något som också ligger i linje med CloudPros syn på samhällsengagemang och sponsring.

– Vi ser till exempel idrotten som en viktig del av samhället och där vill vi vara delaktiga på flera nivåer, säger Gurra Gustafsson, VD för CloudPro, som nyligen tecknade ett nytt sponsoravtal med Carlstad Crusaders.

En sammanfattning över alla priser som delades ut under galakvällen finns här.

CloudPros Per Johansson under 100° Karlstad på Karlstad CCC.

Per Johansson

Försäljning och marknad per.johansson@cloudpro.se +46 70 276 22 34

Du kanske även vill läsa

3 juli, 2018

CloudPro sponsrar fotbolls-VM

Det råder fotbollsfeber i hela världen och när festen i Ryssland tar slut fortsätter den i Värmland. Därför känns det oerhört kul att ...

Fortsätt läsa
28 juni, 2018

Sommartider – vår servicedesk är öppen som vanligt

Sommaren och semestertider står för dörren, men CloudPros servicedesk är öppen precis som vanligt hela sommaren.

Fortsätt läsa
30 maj, 2018

Nytt datacenter del av offensiv satsning

CloudPros driftlösningar är hjärtat som pumpar ut blodet i vår verksamhet. Genom investeringar i ett nytt datacenter tar vi nu sikte på ...

Fortsätt läsa