fbpx
search
24 november, 2020

Andreas och Deniz – nya i supporten

CloudPro fortsätter att stärka upp sin organisation för att kunna leverera snabb och effektiv IT-support. Det handlar om Andreas Eriksson och Denis Keskin.

IT-support med hög tillgänglighet

Deniz Keskin – ny i CloudPros IT-support.

Deniz Keskin – ny i CloudPros IT-support.

Efterfrågan på en CloudPros IT-support med hög tillgänglighet fortsätter att vara stor. Under hösten har därför två nya medarbetare rekryterats. Det handlar om Andreas Eriksson (stora bilden ovan) och Deniz Keskin.

– Roligt att fylla på med kompetens för att så snabbt som möjligt stötta våra kunder när behovet finns där. Andreas känner till koncernen sedan tidigare och har en lång erfarenhet av supportrollen. Deniz har en bred erfarenhet, bland annat av teknisk support, och är väldigt serviceinriktad. Det här kommer att bli toppen, säger Magnus Eriksson, Chief Support Officer hos CloudPro.

Tidigare erfarenhet från koncernen

Andreas Eriksson ansluter till CloudPro med erfarenhet från två systerbolag inom Combined ExcellenceNinetech och nu senast Netgain.

– Jag har jobbat med både support och systemarkitektur mot stora företag och myndigheter både i Sverige och utomlands. Hos CloudPro hoppas jag kunna fortsätta med att jobba nära kunderna för att stötta dem i teknikfrågor och vara vägledande när det kommer till digitalisering, säger Andreas Eriksson.

Bakgrund inom teknisk support

Deniz Keskin kommer närmast från en roll inom teknisk support och har ett livslångt intresse IT-intresse med sig. Han har dessutom värdefulla erfarenheter av service från restaurangbranschen med sig.

– Det känns roligt med en ny utmaning. Nu försöker jag suga till mig så mycket information som möjligt för att kunna stötta våra kunder. Målet är att utvecklas i min roll och hela tiden vidareutvecklas, säger Deniz Keskin.

CloudPro har länge satsat på en egen IT-support, det innebär att vi kan jobba nära våra kunder och över tid skapa en värdefull trygghet kring allt som rör den specifika IT-miljön. Läs mer om hur vi jobbar med vår IT-support här.


Du kanske även vill läsa

10 februari, 2021

Combined Excellence byter namn till CombinedX

Vi digitaliserar Sverige.

Fortsätt läsa
3 februari, 2021

Ny vd för CloudPro – Anders Rådman tillträder

Combined Excellence-bolaget CloudPro AB, med huvudkontor i Karlstad, har utsett en ny vd. Anders Rådman tillträder rollen den 15 mars.

Fortsätt läsa
19 januari, 2021

Återvinning – en viktig del i CloudPros leverans

Dags att uppdatera ditt företags arbetsplatser? Då kan du vara trygg med att CloudPro tar hand om dina uttjänta produkter för återvinning ...

Fortsätt läsa