search
2 november, 2017

CloudPro fyller på med spetskompetens

Senast presenterade vi två rekryteringar på västkusten – nu förflyttar vi oss till andra sidan Sverige där Stefan Persson sedan september förstärkt CloudPro i Stockholmsregionen.
”Jag är oerhört glad och stolt över att vi har fått in Stefan som konsult och partner hos CloudPro”, säger Gurra Gustafsson, VD.

CloudPro fortsätter att fylla på med spetskompetens. Den här gången handlar det om Stefan Persson som kommer in i bolaget med en lång erfarenhet av både IT och telecom. Stefan har dessutom hela tiden vidareutvecklat och utbildat sig själv med mål att bredda och fördjupa sin kompetens.

”Jag har alltid jobbat med teknik ur olika perspektiv och de senaste 15 åren har jag haft ett antal chefsroller. Sedan har jag intresserat mig mer och mer för verksamhetsmodeller och ledarskap”, berättar Stefan Persson som bor i Västerås.

IT- och förändringsprojekt

Innan Stefan Persson anslöt till CloudPros team jobbade han, via ett eget konsultbolag, med flera projekt inom Ericsson. Allt från rena IT-projekt till större förändringsprojekt. Nu är det CloudPro och fullt fokus på ett konsultuppdrag för en stor kund som gäller.

”Det ska bli spännande att lära känna CloudPro och alla som jobbar här. Jag hoppas på att kunna få lära mig nya saker samtidigt som jag hoppas på att få kunna dela med mig av det jag kan och min erfarenhet”, säger Stefan Persson.

För en kunds räkning fungerar Stefan just nu som Head of IT Operations där han har hand om ett tio personer stort team i Sverige samt ytterligare några på ett av bolagets kontor utomlands.

”Stefan kommer vara en stor tillgång för oss, hans kompetens är eftertraktad så jag är verkligen glad att det är CloudPro – och framför allt våra kunder – som får ta del av den, säger Gurra Gustafsson”, VD för CloudPro.Om CloudPro
CloudPro är ett kunskapsföretag som med sin långa erfarenhet av IT-infrastruktur och drift är bäst i Sverige på att skapa kundnöjdhet. Vårt huvudkontor finns i Karlstad, men vi har medarbetare i Göteborg, Stockholm och Örebro. Våra kunder finns i hela världen.


Du kanske även vill läsa

21 november, 2017

Nu lanserar CloudPro en ny webbplats

Det är en totalrenovering av sajten som vi nu med glädje kan presentera.

– Webben är ett oerhört viktigt verktyg för oss när ...

Fortsätt läsa
9 november, 2017

Samarbetsavtal mellan CloudPro och ADDSEC

Samarbetsavtalet innebär att bolagen nu kan möta den nordiska marknaden tillsammans och stötta varandra i en expansiv ...

Fortsätt läsa
7 november, 2017

Combined Excellence förvärvar två nya bolag

Smartsourcing är en av de ledande leverantörerna inom automation av IT-processer med fokus på självbetjäning, beställningsautomation, ...

Fortsätt läsa