fbpx
search
29 augusti, 2019

CloudPro gör sig redo för Affärsexpedition

I slutet av september beger sig CloudPro till Lindvallen i Sälen för att skapa nya kontakter och berätta om säkra molnlösningar på nära håll.

Affärsexpedition 2019

Under Affärsexpedition 2019 kommer vi förklara varför det kan vara bra att hålla koll på FBI (och hur man undviker dem) och om att molnet är betydligt närmare än många tror. För att uppnå full flexibilitet behöver man inte sväva bort längre än till Karlstad. Där erbjuder vi molnlösningar på nära håll och support – på svenska!

CloudPro brinner för att skapa kundnöjdhet – och vi har lyckats. Sex år i rad har vi varit ledande i Sverige inom IT-drift och infrastruktur. Vi kommer att berätta varför!

CloudPro stugvärd

Affärsexpedition 2019 arrangeras av Företagarna och Möckelnföretagen och det blir tredje året i rad som det genomförs. CloudPro kommer att vara stugvärd och välkomna deltagarna under torsdagens stugsafari.

Så här beskriver arrangörerna själva Affärsexpeditionen:

”Affärsmöjligheterna under Affärsexpeditionen skapas inte på traditionellt vis. Istället tar vi fasta på gruppdynamik, naturupplevelser och roliga aktiviteter där deltagarna får tänja på sina gränser. Under hela vistelsen ser vi till att du får skapa nya kontakter genom exempelvis lagindelning, bordsplacering och stugplacering. Oväntade möten som öppnar dina sinnen och skapar möjligheter.”

På bilden: Per Fridberg, Jacob Järpegård, Åke Edström, Rikard Elofsson, Lennart Ivars och Morgan Sundkvist kommer är några av de från CloudPro som kommer finnas på plats under Affärsexpedition 2019. Kontaktuppgifter till oss finns här


Du kanske även vill läsa

12 september, 2019

CloudPro står för drift av stark E-handel

Cellbes, som ingår i e-handelskoncernen Consortio Fashion Group, visar upp starka siffror för sin digitala försäljning.

Fortsätt läsa
6 september, 2019

Erfarna tekniker förstärker CloudPros driftteam

CloudPro breddar och spetsar till avdelningen för datacenter och drift med Henrik Oscarsson och Morgan Sundkvist.

Fortsätt läsa
20 augusti, 2019

Erfaren konsultchef förstärker CloudPro

Åke Edström förstärker CloudPro där han kommer att ansvara för området professional services i rollen som konsultchef.

Fortsätt läsa