fbpx
search
29 augusti, 2019

CloudPro gör sig redo för Affärsexpedition

I slutet av september beger sig CloudPro till Lindvallen i Sälen för att skapa nya kontakter och berätta om säkra molnlösningar på nära håll.

Affärsexpedition 2019

Under Affärsexpedition 2019 kommer vi förklara varför det kan vara bra att hålla koll på FBI (och hur man undviker dem) och om att molnet är betydligt närmare än många tror. För att uppnå full flexibilitet behöver man inte sväva bort längre än till Karlstad. Där erbjuder vi molnlösningar på nära håll och support – på svenska!

CloudPro brinner för att skapa kundnöjdhet – och vi har lyckats. Sex år i rad har vi varit ledande i Sverige inom IT-drift och infrastruktur. Vi kommer att berätta varför!

CloudPro stugvärd

Affärsexpedition 2019 arrangeras av Företagarna och Möckelnföretagen och det blir tredje året i rad som det genomförs. CloudPro kommer att vara stugvärd och välkomna deltagarna under torsdagens stugsafari.

Så här beskriver arrangörerna själva Affärsexpeditionen:

”Affärsmöjligheterna under Affärsexpeditionen skapas inte på traditionellt vis. Istället tar vi fasta på gruppdynamik, naturupplevelser och roliga aktiviteter där deltagarna får tänja på sina gränser. Under hela vistelsen ser vi till att du får skapa nya kontakter genom exempelvis lagindelning, bordsplacering och stugplacering. Oväntade möten som öppnar dina sinnen och skapar möjligheter.”

På bilden: Per Fridberg, Jacob Järpegård, Åke Edström, Rikard Elofsson, Lennart Ivars och Morgan Sundkvist kommer är några av de från CloudPro som kommer finnas på plats under Affärsexpedition 2019. Kontaktuppgifter till oss finns här


Du kanske även vill läsa

7 juli, 2020

Tekniska lösningar från CloudPro under publikfri tävling

Utan publik ställdes höga krav på tekniska lösningar under rallycrosstävlingarna i Höljes. Allt för att kunna bjuda publiken på fartfylld ...

Fortsätt läsa
26 juni, 2020

IT-support i Karlstad – två starka organisationer blev en

Kompetensöverföring på distans under en utmanande vår. Men sedan den 1 juni har två starka supportorganisationer – CloudPro och X-Border ...

Fortsätt läsa
21 april, 2020

Hyra dator till företag – så lönar det sig

Modern utrustning och jämn utbytescykel.

Fortsätt läsa