search
3 november, 2017

CloudPro kliver in som sponsor för Boltic

Minusgraderna har varit få och snön lyser fortfarande med sin frånvaro i Karlstad. Men på Tingvalla isstadion ligger redan isen och på söndag är det dags för premiär för IF Boltic. Den resa som inleds i och med att säsongen drar igång kommer CloudPro finnas med på som sponsor.

”Vi tror på det som Boltic håller på att bygga, de är precis som CloudPro är inne på ett vinnarspår och det här ska bli riktigt roligt. Vi gillar att jobba med partnerskap som kan stärka oss. Här känner vi att Boltic med sitt starka varumärke och kontaktnät ger ett mervärde för oss”, säger Gurra Gustafsson, VD för CloudPro.

CloudPro ser stora möjligheter att förknippas med starka varumärken i idrottens värld. Förutom ett samarbete med Boltic finns ett med Carlstad Crusaders och det finns planer på ytterligare partnerskap.

Förknippas med starka varumärken

”Det finns en kraft i idrotten, inte minst när det kommer varumärkesutveckling. Samtidigt finns det en aspekt av samhällsbyggande och gemenskap som vi gärna identifierar oss med”, säger Gurra Gustafsson.

Missa inte Boltics premiär på söndag när Tranås kommer till Tingvalla isstadion. Matchen startar klockan 13.15 och det är fritt inträde.


Om CloudPro
CloudPro är ett kunskapsföretag som med sin långa erfarenhet av IT-infrastruktur och drift är bäst i Sverige på att skapa kundnöjdhet. Vårt huvudkontor finns i Karlstad, men vi har medarbetare i Göteborg, Stockholm och Örebro. Våra kunder finns i hela världen.


Du kanske även vill läsa

21 november, 2017

Nu lanserar CloudPro en ny webbplats

Det är en totalrenovering av sajten som vi nu med glädje kan presentera.

– Webben är ett oerhört viktigt verktyg för oss när ...

Fortsätt läsa
9 november, 2017

Samarbetsavtal mellan CloudPro och ADDSEC

Samarbetsavtalet innebär att bolagen nu kan möta den nordiska marknaden tillsammans och stötta varandra i en expansiv ...

Fortsätt läsa
7 november, 2017

Combined Excellence förvärvar två nya bolag

Smartsourcing är en av de ledande leverantörerna inom automation av IT-processer med fokus på självbetjäning, beställningsautomation, ...

Fortsätt läsa