search
3 november, 2017

CloudPro kliver in som sponsor för Boltic

Minusgraderna har varit få och snön lyser fortfarande med sin frånvaro i Karlstad. Men på Tingvalla isstadion ligger redan isen och på söndag är det dags för premiär för IF Boltic. Den resa som inleds i och med att säsongen drar igång kommer CloudPro finnas med på som sponsor.

”Vi tror på det som Boltic håller på att bygga, de är precis som CloudPro är inne på ett vinnarspår och det här ska bli riktigt roligt. Vi gillar att jobba med partnerskap som kan stärka oss. Här känner vi att Boltic med sitt starka varumärke och kontaktnät ger ett mervärde för oss”, säger Gurra Gustafsson, VD för CloudPro.

CloudPro ser stora möjligheter att förknippas med starka varumärken i idrottens värld. Förutom ett samarbete med Boltic finns ett med Carlstad Crusaders och det finns planer på ytterligare partnerskap.

Förknippas med starka varumärken

”Det finns en kraft i idrotten, inte minst när det kommer varumärkesutveckling. Samtidigt finns det en aspekt av samhällsbyggande och gemenskap som vi gärna identifierar oss med”, säger Gurra Gustafsson.

Missa inte Boltics premiär på söndag när Tranås kommer till Tingvalla isstadion. Matchen startar klockan 13.15 och det är fritt inträde.


Om CloudPro
CloudPro är ett kunskapsföretag som med sin långa erfarenhet av IT-infrastruktur och drift är bäst i Sverige på att skapa kundnöjdhet. Vårt huvudkontor finns i Karlstad, men vi har medarbetare i Göteborg, Stockholm och Örebro. Våra kunder finns i hela världen.


Du kanske även vill läsa

18 maj, 2018

Förstärkt partnerskap med Microsoft

CloudPros viktiga partnerskap förstärks ytterligare under 2018.

Fortsätt läsa
15 maj, 2018

Fokus på lösningar för CloudPros nya konsultchef

”Jag lockades av den energi och framåtanda som finns hos CloudPro.”

Fortsätt läsa
8 maj, 2018

Hela koncernen på kickoff i Amsterdam

Tillsammans med våra syskonbolag tar vi sikte på ett nytt verksamhetsår, vi ska jobba för att öka vår samverkan inom koncernen för att ...

Fortsätt läsa