fbpx
search
14 november, 2019

CloudPro rekryterar IT-projektledare

För att stärka upp vårt team för professional services rekryterar CloudPro Julia Dora som projektledare och IT-konsult. Hon har ett förflutet både inom koncernen och CloudPro.

IT-projektledare för effektiv leverans

I CloudPros team av seniora IT-konsulter kommer Julia Dora axla en roll som IT-projektledare för att effektivisera leveransen av IT-tjänster mot våra kunder. Hon kommer också att jobba som konsult inom Office 365 – framför allt när det kommer till utbildningar hos våra kunder.

Julia Dora har en lång erfarenhet från jobb inom vår koncern Combined Excellence. En karriärbana som inleddes hos Ninetech 2014 och sedan fortsatte hos CloudPro 2016 när bolaget skapades. Då jobbade hon i vår IT-support, först som service technician och sedan även i rollen som servicedesk manager. Efter en utflykt hos Soleil i rollen som IT-projektledare är Julia nu tillbaka hos CloudPro.

Stor tillväxt hos CloudPro

– Det känns riktigt kul att vara tillbaka hos CloudPro, det är ett härligt gäng! Samtidigt är det kul att jag kan använda både min tidigare erfarenhet från CloudPro samt nya lärdomar från min tid som projektledare på Soleil. Jag ser fram emot att arbeta i min nya roll som IT-projektledare och möjligheten att både utvecklas och lära mig massa nytt, säger Julia Dora.

– För oss är det väldigt positivt att Julia valt att återvända till CloudPro. Vi ser just nu en otrolig tillväxt, inte minst genom vårt förvärv av X-border. Vilket innebär att vi behöver stärka upp vår organisation med fler funktioner. Hon känner dessutom till CloudPro och är redan inne i ”gänget” igen, säger Lennart Ivars, VD hos CloudPro.

Strävar efter hög kundnöjdhet

Vi strävar alltid efter en leverans som är anpassad efter varje kunds unika behov. Det är därför vi sex år i rad har levererat toppresultat i Radars stora kundnöjdhetsundersökning för IT-drift och IT-infrastruktur. Något vi är väldigt stolta över. Samtidigt är vi ödmjuka och måna om att behålla en hög nivå i vårt fortsatta leverans. Rekryteringen av Julia Dora som IT-projektledare är en del av detta.


Du kanske även vill läsa

10 december, 2019

Vi stöttar ”Let’s Make Love Great Again”

"Värsta bästa nätet" av Maria Dufva kan delas ut till Sveriges alla grundskoleelever och specialklasser

Fortsätt läsa
20 november, 2019

CloudPro på plats i Seattle när SQL server 2019 presenterades

När 2019 års upplaga av PASS Summit genomfördes i Seattle fanns CloudPros Jan Lundström på plats. Här delar han med sig av sina ...

Fortsätt läsa
4 november, 2019

CloudPro AB expanderar och förvärvar X-Border AB

CloudPro AB expanderar inom drift, infrastruktur och molntjänster genom förvärv av X-Border AB. Genom förvärvet förstärker CloudPro sin ...

Fortsätt läsa