search
18 april, 2018

CloudPro rekryterar till Stockholmskontoret

För att spetsa till vår leverans i Stockholm har CloudPro knutit till sig Patrik Berg som IT-konsult.

Stor erfarenhet

Det är mycket erfarenhet som kommer till CloudPro i och med rekryteringen av Patrik Berg som har över tio års erfarenhet av IT-branschen. Innan han, för en dryg månad sedan, anslöt till CloudPro jobbade Patrik på Jeeves.

– Jag har arbetat med allt från infrastruktur till användarstöd – det mesta som kan tänkas röra en IT-avdelning helt enkelt, berättar Patrik Berg som nu valt att hoppa på en ny utmaning.

Miljöombyte

Efter sju år var det helt enkelt dags för ett miljöbyte. Efter ett tips från tidigare kollegan Peter Ekstam, IT-konsult vid CloudPros Göteborgskontor, blev Patrik Berg intresserad av CloudPro. Och intresset var ömsesidigt från start.

– Efter att ha träffat alla fina medarbetare i Karlstad och fått introduktion till företaget var det ett enkelt beslut att hoppa på tåget. Jag ser fram emot att få bidra till CloudPro inom många spännande områden samt att vara delaktig i att spetsa till leveransen i min hemstad Stockholm, säger Patrik Berg.

Viktig marknad

Stockholm har under en lång tid varit – och fortsätter att vara – en viktig marknad för CloudPro.

–  Då är det viktigt för oss att ha en lokal närvaro. Jätteroligt att vi växer i Stockholm och roligt att vi fått tag på Patrik som är en otroligt duktig konsult och en bra person som passar in perfekt i vår snabbfotade organisation, säger Gurra Gustafsson, VD för CloudPro.


Du kanske även vill läsa

14 januari, 2019

Bandyevent med VIP-prägel

Ninetech, CloudPro och Boltic hälsar dig varmt välkommen till vårt VIP-event lördagen den 9/2!

Fortsätt läsa
14 januari, 2019

Säkerhetskopiering – flexibelt och enkelt

Nu presenterar CloudPro ett upplägg för Veeam Cloud Connect. Det innebär ett upplägg med ett starkt skydd för fysiska och virtuella servrar ...

Fortsätt läsa
22 december, 2018

Robert – ny i CloudPros servicedesk

För att möta ett växande behov av snabb och bra service fyller CloudPro på med kompetens i servicedesk-teamet.

Fortsätt läsa