search
3 juli, 2018

CloudPro sponsrar fotbolls-VM

Det råder fotbollsfeber i hela världen och när festen i Ryssland tar slut fortsätter den i Värmland. Därför känns det oerhört kul att kunna presentera CloudPro som partner till fotbolls-VM – INAS World Football Championships.

”Det okända landslaget”

Den 5–18 augusti avgörs INAS World Football Championships i Värmland med matcher i Karlstad, Kil, Arvika och Kristinehamn. Ett fotbolls-VM för spelare med någon form av intellektuell funktionsvariation. Det svenska landslaget går under benämningen ”det okända landslaget” som inför VM i Brasilien fick mycket uppmärksamhet då Zlatan Ibrahimovic gick in som ambassadör och sponsrade resan till mästerskapet.

I sommar avgörs mästerskapet i Värmland och då var det en självklarhet för CloudPro att kliva in som partner till turneringen.

–  Jag kommer absolut se till att följa matcherna på plats, säger CloudPros VD Gurra Gustafsson.

Mångfald och inkludering

För CloudPro är sponsring mer än en reklamplats på en tröja eller en arena. Vi ser idrotten som en viktig del av samhället och där vill vi vara delaktiga på olika nivåer. Därför passar fotbolls-VM, INAS World Football Championships, lika bra in i CloudPros profil som samarbetet med exempelvis Carlstad Crusaders eller IF Boltic.

– Det känns väldigt roligt att stötta ett evenemang som avgörs i Värmland och som dessutom på ett naturligt sätt delar våra värderingar om mångfald och inkludering. Nu hoppas vi och tror på en riktigt fotbollsfest på de värmländska planerna i augusti, säger Gurra Gustafsson.

Fotbolls-VM på fyra värmländska orter

Förutom Sverige deltar Saudiarabien, Japan, Polen, Frankrike, Argentina, Ryssland, Tyskland och Sydafrika.

Sverige kommer att spela sina gruppspelsmatcher på Tingvalla IP i Karlstad (5/8) mot Tyskland, Sannavallen i Kristinehamn (7/8) mot Argentina, Sannerudsvallen i Kil (11/8) mot Sydafrika och Solviksvallen i Arvika (13/8) mot Frankrike.

Läs mer: INAS World Football Championships.

Foto: Simone Syversson, Enomis

Vill du meta mer?


Du kanske även vill läsa

14 november, 2018

Rekryteringar till team som fortsätter att växa

CloudPro stärker upp sitt team för service delivery med flera rekryteringar – både internt och externt.

Fortsätt läsa
1 november, 2018

Smiling Workplaces – nytt spetsbolag i koncernen

Combined Excellence fortsätter etablera nya varumärken med tydlig expertpositionering och bildar därför Smiling Workplaces AB. Erbjudandet ...

Fortsätt läsa
9 oktober, 2018

Lennart Ivars kliver in som CFO

CloudPro förstärker sin organisation genom rekryteringen av Lennart Ivars. Han kliver in i rollen som CFO och Service delivery manager.

Fortsätt läsa