search
20 april, 2018

CloudPro stöttar Crusaders välgörenhetsmatch

Gratis inträde för publiken – pengar till välgörande ändamål. Då ställer givetvis CloudPro upp bidragsgivare till Carlstad Crusaders välgörenhetsmatch.

Stolt sponsor

Sedan tidigare finns CloudPro med som sponsor till åttafaldiga svenska mästarna Carlstad Crusaders. Vi stöttade dessutom Team Rynkeby i samband med vår flytt i höstas. När de båda parterna nu tillsammans gör en välgörenhetsinsats är det självklart för CloudPro att ställa upp.

Carlstad Crusaders tar emot Uppsala 86ers på Tingvalla i Karlstad den 4 maj och publiken bjuds på gratis inträde. Samtidigt går ett antal företag och privatpersoner in och ”sponsrar” med en krona per åskådare. Pengarna som samlas in går till Team Rynkeby som stöttar barn som drabbats av cancer samt deras familjer.

Stötta en god sak

Så ta chansen att komma till Tingvalla på fredag – samtidigt som ni kan heja fram Carlstad Crusaders till en ny seger stöttar ni en god sak!

Vi på CloudPro uppmanar samtidigt fler företag att ansluta sig som bidragsgivare. Det kan ni göra via den här länken.

Foto bilden ovan: Tommy Andersson.

 


Du kanske även vill läsa

26 juli, 2018

”Jag hoppas vi kan slå publikrekord”

Snart sparkar INAS World Football Championships igång.

Fortsätt läsa
5 juli, 2018

Ökad bedrägeritrend – så skyddar du dig smidigt digitalt

Riktade bedrägerier mot företagens beslutsfattare fortsätter att öka. Förutom ökad kunskap finns smarta och enkla tekniska lösningar för ...

Fortsätt läsa
3 juli, 2018

CloudPro sponsrar fotbolls-VM

Det råder fotbollsfeber i hela världen och när festen i Ryssland tar slut fortsätter den i Värmland. Därför känns det oerhört kul att ...

Fortsätt läsa