fbpx
search
10 februari, 2021

Combined Excellence byter namn till CombinedX

Digitaliseringskoncernen Combined Excellence byter idag namn till CombinedX samt lanserar kampanjen ”Vi digitaliserar Sverige”. Namnbytet och kampanjen är ett steg i att göra det lättare för nya och befintliga kunder att hitta och dra nytta av all den digitaliseringsexpertis som finns i koncernen.

Jörgen Qwist, vd, CombinedX

Jörgen Qwist, vd, CombinedX

Vi digitaliserar Sverige

Vår koncern består idag av nio specialistbolag som vart och ett går till marknaden under sitt eget varumärke. Vi har valt att organisera oss så för att kunna bygga och kommunicera en kultur som samlar de bästa konsulterna i sin respektive marknadsnisch. I takt med att IT-marknaden mognar är det just spetskompetens som kunderna efterfrågar. Samtidigt är vi en familj av bolag med den gemensamma affärsidén att hjälpa företag och organisationer att dra nytta av digitaliseringens möjligheter. I det arbetet drar våra bolag förstås nytta av varandras expertis. Hos oss får kunderna därför både bredd och spets i en magisk kombination.

– Nu förenklar vi vårt namn till CombinedX och lanserar en helt ny webbplats där vi berättar om allt det vi tillsammans gör för våra kunder. Vår lanseringskampanj går under temat ”Vi digitaliserar Sverige” och det kan ju låta övermodigt. Men vi är en kunskapspartner till många av Sveriges största företag och organisationer, både i privat och offentlig sektor. Det är vi väldigt stolta över och nu vill vi berätta det för marknaden”, säger Jörgen Qwist, vd och koncernchef CombinedX.

Kontakt

Jörgen Qwist, Mobil: +46 70 834 28 34
E-post: jorgen.qwist@combinedx.com


CombinedX är en familj av kunskapsbolag som hjälper företag och organisationer att dra fördel av digitaliseringens möjligheter. Vi levererar våra tjänster genom nio stycken helägda specialistbolag som vart och ett har ett marknadsledande teknik- och affärskunnande i sin nisch. Tillsammans erbjuder vi våra kunder en magisk kombination av expertis. Vi är nästan 450 konsulter och medarbetare i Sverige och omsätter ca 600 mnkr/år med stark tillväxt. Specialistbolagen är Nethouse, Elvenite, Netgain, CloudPro, Ninetech, Viewbase, Smartsmiling, Two och Dynamo. Se mer information på www.combinedx.com.


Du kanske även vill läsa

27 april, 2021

Hållbara datacenter – så jobbar CloudPro

Hållbarhet har alltid varit ett prioriterat område när det kommer till CloudPros datacenter. Ett arbete som intensifierades under 2020 och som ...

Fortsätt läsa
3 februari, 2021

Ny vd för CloudPro – Anders Rådman tillträder

Combined Excellence-bolaget CloudPro AB, med huvudkontor i Karlstad, har utsett en ny vd. Anders Rådman tillträder rollen den 15 mars.

Fortsätt läsa
19 januari, 2021

Återvinning – en viktig del i CloudPros leverans

Dags att uppdatera ditt företags arbetsplatser? Då kan du vara trygg med att CloudPro tar hand om dina uttjänta produkter för återvinning ...

Fortsätt läsa