fbpx
search
10 februari, 2021

Combined Excellence byter namn till CombinedX

Digitaliseringskoncernen Combined Excellence byter idag namn till CombinedX samt lanserar kampanjen ”Vi digitaliserar Sverige”. Namnbytet och kampanjen är ett steg i att göra det lättare för nya och befintliga kunder att hitta och dra nytta av all den digitaliseringsexpertis som finns i koncernen.

Jörgen Qwist, vd, CombinedX

Jörgen Qwist, vd, CombinedX

Vi digitaliserar Sverige

Vår koncern består idag av nio specialistbolag som vart och ett går till marknaden under sitt eget varumärke. Vi har valt att organisera oss så för att kunna bygga och kommunicera en kultur som samlar de bästa konsulterna i sin respektive marknadsnisch. I takt med att IT-marknaden mognar är det just spetskompetens som kunderna efterfrågar. Samtidigt är vi en familj av bolag med den gemensamma affärsidén att hjälpa företag och organisationer att dra nytta av digitaliseringens möjligheter. I det arbetet drar våra bolag förstås nytta av varandras expertis. Hos oss får kunderna därför både bredd och spets i en magisk kombination.

– Nu förenklar vi vårt namn till CombinedX och lanserar en helt ny webbplats där vi berättar om allt det vi tillsammans gör för våra kunder. Vår lanseringskampanj går under temat ”Vi digitaliserar Sverige” och det kan ju låta övermodigt. Men vi är en kunskapspartner till många av Sveriges största företag och organisationer, både i privat och offentlig sektor. Det är vi väldigt stolta över och nu vill vi berätta det för marknaden”, säger Jörgen Qwist, vd och koncernchef CombinedX.

Kontakt

Jörgen Qwist, Mobil: +46 70 834 28 34
E-post: jorgen.qwist@combinedx.com


CombinedX är en familj av kunskapsbolag som hjälper företag och organisationer att dra fördel av digitaliseringens möjligheter. Vi levererar våra tjänster genom nio stycken helägda specialistbolag som vart och ett har ett marknadsledande teknik- och affärskunnande i sin nisch. Tillsammans erbjuder vi våra kunder en magisk kombination av expertis. Vi är nästan 450 konsulter och medarbetare i Sverige och omsätter ca 600 mnkr/år med stark tillväxt. Specialistbolagen är Nethouse, Elvenite, Netgain, CloudPro, Ninetech, Viewbase, Smartsmiling och Two. Se mer information på www.combinedx.com.


Du kanske även vill läsa

1 oktober, 2021

Nu flyttar CloudPro till Bryggudden

För CloudPro startade allting på Kungsgatan i Karlstad. Nu fortsätter resan i Magasin 2 på Bryggudden.

Fortsätt läsa
6 september, 2021

Liam ny i CloudPros support

IT-support med hög tillgänglighet och effektivitet är en stor och viktig del av CloudPros leverans. Nu förstärker CloudPro sitt team för ...

Fortsätt läsa
11 augusti, 2021

Anders förstärker säljsidan med erfarenhet och passion

För att fortsätta utveckla CloudPros erbjudande – för både nya och befintliga kunder – har Anders Fernqvist rekryterats som kundansvarig ...

Fortsätt läsa