fbpx
search
26 februari, 2020

Combined Excellence expanderar

Combined Excellence och Nethouse går samman och skapar ett av de större nordiska kunskapsföretagen inom digital transformation.

Nordens främsta kunskapsföretag inom digitalisering

Koncernen Combined Excellence har en ambition att bygga Nordens främsta kunskapsföretag inom digitalisering. Med strategin ”Experter i samverkan” har bolagsgruppen visat en kraftig och lönsam tillväxt under flera års tid. Combined Excellence och Nethouse skapar nu tillsammans en tillväxtkoncern med en omsättning på cirka 660 mkr och närmare 450 anställda.

– Tillsammans med Nethouse blir vi starkare genom att de tillför kvalificerade och efterfrågade tjänster till vårt totala erbjudande. Vi får också en starkare närvaro i viktiga regioner och stärker vår mix av kunder och tjänster. Det allra viktigaste är dock att vi tillför koncernen drygt 130 fantastiska experter inom digitalisering, säger Oskar Godberg, vd Combined Excellence AB.

Spets i koncernens erbjudande

– Samgåendet gör att vi får extremt bra förutsättningar att uppfylla vår vision – att ha en spets i vårt erbjudande som marknaden pratar om och att vara förstavalet för de som väljer leverantör. Nethouse kommer att fortsätta i samma regi som idag, och tillsammans med våra övriga bolag får vi nu ännu bättre och större möjligheter att göra fantastiska saker, fortsätter Oskar Godberg.

Joao Stoltz, vd Nethouse AB:

– Jag ser mycket positivt på att vi ansluter till Combined Excellence och därmed får en stabilare och bredare plattform att arbeta från. Deras strategi och sätt att tänka kring leverans av digitalisering är helt rätt och ett riktigt bra sätt att vara relevant för kunder och medarbetare. Det är ett modernt sätt att generera den bästa nyttan för våra kunder och medarbetare och jag ser med tillförsikt fram mot vad vi kan skapa tillsammans.

Gemensam och större resa

– Vi har fört en väldigt positiv dialog med Combined Excellence och det känns mycket bra att vi nu gör gemensam sak. Som ny och relativt stor ägare i Combined Excellence-koncernen ser vi stora möjligheter och det ska bli riktigt kul att vara med på en gemensam och ännu större resa framåt! säger Joakim Alkman, ordförande och huvudägare i Nethouse AB.

– Vi önskar Nethouse varmt välkomna till Combined Excellence-koncernen och det känns riktigt bra att få välkomna dem. Vi har båda utvecklats parallellt under drygt 20 år och delar en genuin entreprenöriell kultur där vi har ett fokus på att göra både våra kunder och personal framgångsrika. Jag ser fram emot att fortsätta bygga Combined Excellence tillsammans med Nethouse och våra övriga expertbolag inom digitalisering, säger Niklas Hellberg, ordförande Combined Excellence AB.


Combined Excellence AB är en koncern för spjutspetsbolag, däribland CloudPro, med verksamhet inom digitalisering i olika former. Vi fokuserar på synergier genom samarbete och växer organiskt samt via förvärv.

Nethouse Sverige AB är en koncern bestående av IT- och managementkonsulter som jobbar med affärskritiska lösningar. Det är där vi är som bäst och vi arbetar både i Sverige och utomlands.


Du kanske även vill läsa

24 november, 2020

Andreas och Deniz – nya i supporten

CloudPro fortsätter att stärka upp sin organisation för att kunna leverera snabb och effektiv IT-support. Det handlar om Andreas Eriksson och ...

Fortsätt läsa
4 november, 2020

Varierande roller hos CloudPro för Julia och Pierre

Möt två av CloudPros medarbetare.

Fortsätt läsa
2 november, 2020

Nytt bolag inom CloudPros koncern

Dynamic Smartsourcing AB och Smiling Workplaces AB går samman och bildar ett nytt bolag.

Fortsätt läsa