fbpx
search
6 september, 2019

Erfarna tekniker förstärker CloudPros driftteam

CloudPro breddar och spetsar till avdelningen för datacenter och drift med Henrik Oscarsson och Morgan Sundkvist.

Erfarna tekniker vill förbättra leverans

Med en gedigen bakgrund från IT-branschen har Henrik och Morgan det senast decenniet specialiserat sig på att jobba i servermiljö med frågor rörande drift och infrastruktur. Nu ansluter alltså två erfarna tekniker till CloudPro som alltid strävar efter att utveckla och förbättra sin leverans av tjänster relaterade till IT-drift. Oavsett om det handlar om molnlösningar, backup eller colocation.

– Jag har fått varit med på en spännande resa, bland annat att bygga upp ett datacenter från grunden. Hela vägen från projektering till driftsättning av nya system. Hela tiden med ett stort fokus på datasäkerhet, berättar Henrik Oscarsson.

– De senaste åren har jag i stort sett jobbat renodlat i en servermiljö. Även en hel del projekt med industri-PC mot fabriker där kraven på utrustning varit höga. Utöver rollen som drifttekniker har jag även haft en roll som projektledare. Både i interna projekt och direkt mot kund, berättar Morgan Sundkvist.

Nya utmaningar hos CloudPro

Henrik och Morgan har jobbat tillsammans tidigare och lockades båda av en möjlighet att utvecklas och hitta nya utmaningar hos CloudPro.

– CloudPro är stora på driftsidan och har ett bra rykte i branschen. Personligen tror jag att det är bra för min utveckling och jag fick ett bra intryck direkt. Framåt hoppas jag på nya kunder, nya tjänster och en möjlighet att utveckla CloudPro med nya lösningar och tjänster, säger Henrik.

– Jag kände tidigt ett förtroende för CloudPro som arbetsgivare och ett intresse för kommande arbetsuppgifter. Jag ser fram emot att träffa fler kunder och planera nya spännande projekt, en möjlighet att göra CloudPro bättre. Det finns en stor potential att få driva roliga och intressanta projekt, säger Morgan.

CloudPro brinner för kundnöjdhet och har de sex senaste åren placerat sig i topp i Radars stora kundnöjdhetsundersökning. Är du intresserad av en karriär med spännande uppdrag på en trevlig arbetsplats? Läs mer om möjligheterna här.

Vill du veta mer?

Morgan Sundkvist

Senior drifttekniker & säljare morgan.sundkvist@cloudpro.se +46 10 470 64 90

Henrik Oscarsson

Senior drifttekniker henrik.oscarsson@cloudpro.se +46 10 470 65 82

Du kanske även vill läsa

20 maj, 2022

Skapa en plan för katastrofåterläsning – webbinarium

I detta webbinarium kommer CloudPro tillsammans med en expert från Veeam berätta mer om möjligheterna med Veeam Disaster Recovery Orchestrator.

Fortsätt läsa
10 maj, 2022

Lägg bort bekvämlighet – ett måste för säker IT-infrastruktur

Från soliga Miami till värmländsk natur

Det är inte svårt att måla upp en romantiserad bild av södra Florida i USA. Sol, milslånga ...

Fortsätt läsa
5 maj, 2022

Snabb återläsning av affärskritisk data – Veeam Disaster Recovery

Webbinarium för katastrofåterställning med Veeam Disaster Recovery – anmäl dig nu!

Fortsätt läsa