fbpx
search
6 september, 2019

Erfarna tekniker förstärker CloudPros driftteam

CloudPro breddar och spetsar till avdelningen för datacenter och drift med Henrik Oscarsson och Morgan Sundkvist.

Erfarna tekniker vill förbättra leverans

Med en gedigen bakgrund från IT-branschen har Henrik och Morgan det senast decenniet specialiserat sig på att jobba i servermiljö med frågor rörande drift och infrastruktur. Nu ansluter alltså två erfarna tekniker till CloudPro som alltid strävar efter att utveckla och förbättra sin leverans av tjänster relaterade till IT-drift. Oavsett om det handlar om molnlösningar, backup, colocation eller vår senaste satsning – Azure Stack.

– Jag har fått varit med på en spännande resa, bland annat att bygga upp ett datacenter från grunden. Hela vägen från projektering till driftsättning av nya system. Hela tiden med ett stort fokus på datasäkerhet, berättar Henrik Oscarsson.

– De senaste åren har jag i stort sett jobbat renodlat i en servermiljö. Även en hel del projekt med industri-PC mot fabriker där kraven på utrustning varit höga. Utöver rollen som drifttekniker har jag även haft en roll som projektledare. Både i interna projekt och direkt mot kund, berättar Morgan Sundkvist.

Nya utmaningar hos CloudPro

Henrik och Morgan har jobbat tillsammans tidigare och lockades båda av en möjlighet att utvecklas och hitta nya utmaningar hos CloudPro.

– CloudPro är stora på driftsidan och har ett bra rykte i branschen. Personligen tror jag att det är bra för min utveckling och jag fick ett bra intryck direkt. Framåt hoppas jag på nya kunder, nya tjänster och en möjlighet att utveckla CloudPro med nya lösningar och tjänster, säger Henrik.

– Jag kände tidigt ett förtroende för CloudPro som arbetsgivare och ett intresse för kommande arbetsuppgifter. Jag ser fram emot att träffa fler kunder och planera nya spännande projekt, en möjlighet att göra CloudPro bättre. Det finns en stor potential att få driva roliga och intressanta projekt, säger Morgan som nu bland annat jobbar med CloudPros senaste stora satsning – Azure Stack.

CloudPro brinner för kundnöjdhet och har de sex senaste åren placerat sig i topp i Radars stora kundnöjdhetsundersökning. Är du intresserad av en karriär med spännande uppdrag på en trevlig arbetsplats? Läs mer om möjligheterna här.

Vill du meta mer?

Morgan Sundkvist

Drifttekniker morgan.sundkvist@cloudpro.se +46 70 247 63 53

Henrik Oscarsson

Drifttekniker henrik.oscarsson@cloudpro.se

Du kanske även vill läsa

12 september, 2019

CloudPro står för drift av stark E-handel

Cellbes, som ingår i e-handelskoncernen Consortio Fashion Group, visar upp starka siffror för sin digitala försäljning.

Fortsätt läsa
29 augusti, 2019

CloudPro gör sig redo för Affärsexpedition

I slutet av september beger sig CloudPro till Lindvallen i Sälen för att skapa nya kontakter och berätta om säkra molnlösningar på nära håll.

Fortsätt läsa
20 augusti, 2019

Erfaren konsultchef förstärker CloudPro

Åke Edström förstärker CloudPro där han kommer att ansvara för området professional services i rollen som konsultchef.

Fortsätt läsa