search
28 februari, 2018

Ett vinnande samarbete fortsätter

CloudPro förlänger sitt samarbete med Carlstad Crusaders och går in som samarbetspartner ytterligare en säsong. En säsong där de regerande svenska mästarna går för sitt nionde raka SM-guld samtidigt som det återigen väntar spel i Europa.

Carlstad Crusaders klubbdirektör, Robert Sundberg, och CloudPros VD, Gurra Gustafsson, under ett matchevenemang förra säsongen.

Carlstad Crusaders klubbdirektör, Robert Sundberg, och CloudPros VD, Gurra Gustafsson, under ett matchevenemang förra säsongen. Foto: Tommy Andersson

En bra marknadsplats

För CloudPro är sponsring mer än en reklamplats på en tröja eller en arena. Vi ser idrotten som en viktig del av samhället och där vill vi vara delaktiga på olika nivåer. För oss är det viktigt att föreningarna vi samarbetar delar våra värderingar som grundar sig i ett modernt förhållningssätt och fokus på allas lika värde. Där passar Carlstad Crusaders utan tvekan in.

– Samtidigt är Carlstad Crusaders den bästa marknadsplatsen i Karlstad sommartid när det kommer till idrottssammanhang. CloudPro vill dessutom förknippas med vinnare och med sina åtta raka SM-guld i ryggen är det inget snack om att Crusaders är just vinnare, säger Gurra Gustafsson, VD för CloudPro.

Spel i Europa

Förutom spel i Superserien där ett nytt SM-guld är målet, hägrar också spel i den europeiska turneringen NEFL (Northern European Football League). Där väntar matcher mot Copenhagen Towers, Oslo Vikings och Tamworth Phoenix i gruppspelet. Vinnaren i gruppspelet spelar en Superfinal mot vinnaren av Central European Football League.

– Eftersom vi satsar även i Europa är vi beroende av starka samarbetspartners, därför är det viktigt och roligt att vi kan skapa en långsiktighet med våra sponsorer. Vi tackar helt enkelt för ett förnyat förtroende och hoppas på ett fortsatt gott samarbete, säger Robert Sundberg, klubbdirektör i Carlstad Crusaders.

Säsongen för Carlstad Crusaders inleds den 8 april borta mot Örebro Black Knights, första hemmamatchen spelas den 14 april mot Stockholm Mean Machines. NEFL drar igång den 28 april borta mot Oslo.


Du kanske även vill läsa

6 december, 2018

CloudPro behåller ledande position

Kvalitet som överträffar förväntningarna

Rikard Elofsson, CTO, CloudPro.

CloudPro är ledande på att skapa ...

Fortsätt läsa
4 december, 2018

Säkerhetsexpert stärker upp CloudPro

Med säkerhet som primärt expertområde stärker Peter Ekstorp upp CloudPros team.

Fortsätt läsa
30 november, 2018

Apputvecklare stärker upp Combined Excellence

CloudPros koncern, Combined Excellence – den snabbväxande digitaliseringsexperten – förvärvar Dynamo, en av Nordens ledande aktörer inom ...

Fortsätt läsa