fbpx
search
2 oktober, 2019

Från praktik till anställning

CloudPros leverans av hårdvara växer varje månad, det gör att vi nu förstärker vårt team för produkt och licens med Oskar Johansson.

Växande leverans skapade behov

Under våren gjorde Oskar Johansson åtta veckors praktik inom ramarna för programmet El och energi med inriktning på dator- och kommunikationsteknik. Det dröjde inte många veckor innan Oskar började jobba extra och efter studenten hoppade han på ett sommarvikariat där han delvis jobbade i CloudPros IT-support och delvis med konfiguration av servrar och klienter samt leveranser till Synsam.

Eftersom leveransen av hårdvara fortsätter att växa var det ett naturligt steg att erbjuda Oskar en tillsvidareanställning.

Hjälpa unga personer ut i arbetslivet

– Oskar kom in med en positiv inställning under sin gymnasiepraktik. Det var dessutom i ett skede där det fanns ett stort behov, där Oskar snabbt kunde fylla en viktig roll i vår organisation. Vi på CloudPro tycker också det är glädjande att vi i samarbete med gymnasieskolor i Karlstad kan stötta unga personer så att de lättare kommer ut i arbetslivet, säger Per Fridberg, COO hos CloudPro.

– Att jobba på CloudPro har hittills varit väldigt roligt samt lärorikt. Dessutom har jag fått sköna arbetskamrater och en bra arbetsmiljö. Det var kul att komma ut och känna på det riktiga arbetslivet under praktiken i våras, säger Oskar Johansson.

Elitidrottare på fritiden

Utanför jobbet spelar Oskar amerikansk fotboll på elitnivå i Carlstad Crusaders. Där han säsongen som gick tog en startplats i seniorlaget som 19-åring. Just nu pågår även säsongen för U19 där Oskar och Crusaders är klara för SM-final. Som personlig sponsor till Oskar önskar CloudPro honom ett stort lycka till!


Du kanske även vill läsa

10 december, 2019

Vi stöttar ”Let’s Make Love Great Again”

"Värsta bästa nätet" av Maria Dufva kan delas ut till Sveriges alla grundskoleelever och specialklasser

Fortsätt läsa
20 november, 2019

CloudPro på plats i Seattle när SQL server 2019 presenterades

När 2019 års upplaga av PASS Summit genomfördes i Seattle fanns CloudPros Jan Lundström på plats. Här delar han med sig av sina ...

Fortsätt läsa
14 november, 2019

CloudPro rekryterar IT-projektledare

För att stärka upp vårt team för professional services rekryterar CloudPro Julia Dora som projektledare och IT-konsult. Hon har ett ...

Fortsätt läsa