fbpx
search
2 oktober, 2019

Från praktik till anställning

CloudPros leverans av hårdvara växer varje månad, det gör att vi nu förstärker vårt team för produkt och licens med Oskar Johansson.

Växande leverans skapade behov

Under våren gjorde Oskar Johansson åtta veckors praktik inom ramarna för programmet El och energi med inriktning på dator- och kommunikationsteknik. Det dröjde inte många veckor innan Oskar började jobba extra och efter studenten hoppade han på ett sommarvikariat där han delvis jobbade i CloudPros IT-support och delvis med konfiguration av servrar och klienter samt leveranser till Synsam.

Eftersom leveransen av hårdvara fortsätter att växa var det ett naturligt steg att erbjuda Oskar en tillsvidareanställning.

Hjälpa unga personer ut i arbetslivet

– Oskar kom in med en positiv inställning under sin gymnasiepraktik. Det var dessutom i ett skede där det fanns ett stort behov, där Oskar snabbt kunde fylla en viktig roll i vår organisation. Vi på CloudPro tycker också det är glädjande att vi i samarbete med gymnasieskolor i Karlstad kan stötta unga personer så att de lättare kommer ut i arbetslivet, säger Per Fridberg, COO hos CloudPro.

– Att jobba på CloudPro har hittills varit väldigt roligt samt lärorikt. Dessutom har jag fått sköna arbetskamrater och en bra arbetsmiljö. Det var kul att komma ut och känna på det riktiga arbetslivet under praktiken i våras, säger Oskar Johansson.

Elitidrottare på fritiden

Utanför jobbet spelar Oskar amerikansk fotboll på elitnivå i Carlstad Crusaders. Där han säsongen som gick tog en startplats i seniorlaget som 19-åring. Just nu pågår även säsongen för U19 där Oskar och Crusaders är klara för SM-final. Som personlig sponsor till Oskar önskar CloudPro honom ett stort lycka till!


Du kanske även vill läsa

19 januari, 2021

Återvinning – en viktig del i CloudPros leverans

Dags att uppdatera ditt företags arbetsplatser? Då kan du vara trygg med att CloudPro tar hand om dina uttjänta produkter för återvinning ...

Fortsätt läsa
21 december, 2020

Tack för 2020!

I dag, när det här inlägget postas, vänder det och blir ljusare.

Fortsätt läsa
8 december, 2020

Rekordmånad för CloudPro i november

”En fantastisk kund att jobba med, vi får ett stort förtroende.”

Fortsätt läsa