fbpx
search
23 december, 2019

God jul – CloudPro sammanfattar 2019

CloudPro vill passa på att önska alla kunder och partners en riktigt god jul och ett gott nytt år. Vi gör det genom en snabb titt i backspegeln och konstaterar att vi har haft roligt.

Positiv och kunnig personal

Nya kunder, befintliga kunder som fortsätter att utmana oss på ett positivt sätt. Nya affärsområden, ny spännande teknik och tillhörande lösningar. Det mesta i ett rasande tempo. För kunna leverera över våra kunders förväntningar krävs kompetenta medarbetare som dessutom hinner med att ha roligt på jobbet.

– Jag känner mig privilegierad att jobba tillsammans med så många positiva och kunniga medarbetare. Det är något som jag verkligen tar med mig från 2019. Vi har fått flera nya medarbetare som snabbt kommit in i gemenskapen och vi har nöjda medarbetare, säger Lennart Ivars, CEO, CloudPro.

Nöjda medarbetare

Det är också glädjande att vi har nöjda medarbetare. Något som blev tydligt i vår senaste medarbetarundersökning som genomfördes i november.

  • Det sammanfattande omdömet av CloudPro som arbetsgivare är 4,54 av 5,00
  • Den psykiska arbetsmiljön, där frågor om medarbetarrelationer, mående på jobbet, hälsa och stress bland annat tas upp ger en poäng på 4,47 av 5,00.
  • Det är hög sannolikhet att våra medarbetare skulle rekommendera CloudPro till en vän eller kollega.

– Det är förstås oerhört glädjande och viktigt att vi har skapat en ”vi-känsla”. Jag ser en direkt koppling mellan nöjda medarbetare och nöjda kunder, säger Lennart Ivars.

X-Border kom till koncernen

Under slutet av 2019 fick CloudPro dessutom välkomna ett helt nytt gäng till CloudPro och koncernen Combined Excellence. I början av november blev det klart att CloudPro skulle förvärva X-Border, en affär som slutfördes den 2 december.

– Jag kan verkligen säga att det har känts bra från dag ett. Vi har redan börjat interagera verksamheterna och vi kommer att se positiva effekter i stort sett omgående, säger Lennart Ivars.

Julklapp till Let’s Make Love Great Again

Avslutningsvis vill vi bara återigen tacka alla som bidragit till ett fantastiskt 2019. Våra kunder, syskonbolag i Combined Excellence, samarbetspartners, leverantörer och våra medarbetare. Tack!

I år har vi som ”julklapp” valt att stötta stiftelsen Let’s Make Love Great Again och är glada att kunna bidra till att boken “Värsta bästa nätet” av Maria Dufva kan delas ut till Sveriges alla grundskoleelever och specialklasser. Boken tar upp den brännande frågan om näthat och hjälper unga att bli nätsmarta.

Vi stödjer Stiftelsen Let's Make Love Great Again

Vi stödjer Stiftelsen Let’s Make Love Great Again


Du kanske även vill läsa

20 maj, 2022

Skapa en plan för katastrofåterläsning – webbinarium

I detta webbinarium kommer CloudPro tillsammans med en expert från Veeam berätta mer om möjligheterna med Veeam Disaster Recovery Orchestrator.

Fortsätt läsa
10 maj, 2022

Lägg bort bekvämlighet – ett måste för säker IT-infrastruktur

Från soliga Miami till värmländsk natur

Det är inte svårt att måla upp en romantiserad bild av södra Florida i USA. Sol, milslånga ...

Fortsätt läsa
5 maj, 2022

Snabb återläsning av affärskritisk data – Veeam Disaster Recovery

Webbinarium för katastrofåterställning med Veeam Disaster Recovery – anmäl dig nu!

Fortsätt läsa