fbpx
search
21 april, 2020

Hyra dator till företag – så lönar det sig

Den tekniska utvecklingen går idag extremt snabbt och det är viktigt att hålla sig uppdaterad för att inte tappa konkurrensfördelar. En förmånlig hyreslösning ger er möjlighet att enkelt uppgradera er IT-utrustning i takt med att tekniken utvecklas och behoven förändras.

Hyra av dator – jämn utbytescykel

Hyra av dator och annan nödvändig IT-utrustning till företag skapar möjligheter till en jämn utbytescykel. Det säkerställer moderna verktyg och minskad frustration för era anställda. Det skapar också ekonomiska fördelar och minskad administration. CloudPro hjälper er med ett smidigt finansieringsupplägg och kan dessutom vara rådgivande när det kommer till att hitta rätt laptop och tillbehör.

LÄS OCKSÅ: Utvalt sortiment av IT-produkter till företag – adderar värde

Framtidssäkert vid hyra av dator till företag

Programuppdateringar, teknisk utveckling och nya användningsområden. Det är några variabler som påverkar om exempelvis din dator har tillräcklig kapacitet. Genom att hyra dator till ditt företag kan du efter avtalsperioden enkelt uppgradera till en ny modell. Uppstår behovet av byte innan hyresperioden är slut? Inga problem. Möjligheten att byta ut och uppgradera finns även under avtalsperioden.

Efter hyresperioden kan du välja att köpa loss utrustningen eller lämna tillbaka den. Vid återlämning garanterar CloudPro en säker hantering innan utrustningen lämnas för återvinning eller återanvändning.

Ekonomiska fördelar vid finansiering

Genom att inte låsa upp kapital genom att hyra dator till företag i stället för att köpa skapar du flera ekonomiska fördelar.

  • Ni slipper binda kapital och anstränga er likviditet
  • Enkelt att budgetera kostnaden över tid
  • Hyresavgiften är 100% avdragsgill
  • Möjlighet att anpassa kontraktslängden så den speglar den ekonomiska livslängden
  • Enkel avtalshantering med E-signering

Vid finansieringslösningar vid hyra av dator och tillbehör till företag samarbetar CloudPro med flera trygga partners. Kontakta oss så berättar vi mer om upplägg, lösningar och sortiment.


Outsourcing av IT som skapar kundnöjdhet! Combined Excellence-bolaget CloudPro brinner för att skapa kundnöjdhet – och vi har lyckats sedan dag ett. Genom kundanpassade lösningar och ett flexibelt förhållningssätt kan våra kunder fokusera på sin kärnverksamhet och låta IT vara ett verktyg snarare än en tröskel.

Vill du meta mer?

Daniel Stiglert

Key Account Manager daniel.stiglert@cloudpro.se +46 10 470 64 07

Du kanske även vill läsa

10 februari, 2021

Combined Excellence byter namn till CombinedX

Vi digitaliserar Sverige.

Fortsätt läsa
3 februari, 2021

Ny vd för CloudPro – Anders Rådman tillträder

Combined Excellence-bolaget CloudPro AB, med huvudkontor i Karlstad, har utsett en ny vd. Anders Rådman tillträder rollen den 15 mars.

Fortsätt läsa
19 januari, 2021

Återvinning – en viktig del i CloudPros leverans

Dags att uppdatera ditt företags arbetsplatser? Då kan du vara trygg med att CloudPro tar hand om dina uttjänta produkter för återvinning ...

Fortsätt läsa