fbpx
search
13 mars, 2020

Information med anledning av Covid-19

Så förhåller sig CloudPro AB utifrån rådande läge med spridningen av Covid-19 (”Coronaviruset”).

Följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer

CloudPro har inte stängt ner sitt kontor, men vi uppmanar samtidigt våra medarbetare att jobba hemifrån utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Att man vid minsta förkylningssymptom håller sig hemma.

Länk: Skydda dig och andra från smittspridning

Arbetar digitalt i möjligaste mån

Eftersom många av våra konsulter jobbar på plats hos kunder önskar vi att ni informerar oss om hur ni agerar på respektive arbetsplats. Vi önskar samtidigt att det finns förståelse kring att våra konsulter inte kan vara på plats enligt tidigare avtalade tider.

I möjligaste mån genomför vi våra möten digitalt och vi undviker evenemang och tillställningar med större samlingar av människor.

Förlängda leveranstider hårdvara

Eftersom hela kedjan av produktion är påverkad av världsläget kan vi uppleva förlängda leveranstider på hårdvara. Vi ber om förståelse för detta och uppmanar samtidigt våra kunder att i möjligaste mån ha en högre grad av framförhållning när det kommer till beställningar. CloudPro kommer att göra vårt yttersta för att möta upp till era krav och i de fall det är möjligt att försöka att hitta likvärdiga produkter som finns i lager hos våra leverantörer.


Följ oss gärna på LinkedIn och håll utkik här på webben efter uppdateringar.

Vill du meta mer?


Du kanske även vill läsa

10 februari, 2021

Combined Excellence byter namn till CombinedX

Vi digitaliserar Sverige.

Fortsätt läsa
3 februari, 2021

Ny vd för CloudPro – Anders Rådman tillträder

Combined Excellence-bolaget CloudPro AB, med huvudkontor i Karlstad, har utsett en ny vd. Anders Rådman tillträder rollen den 15 mars.

Fortsätt läsa
19 januari, 2021

Återvinning – en viktig del i CloudPros leverans

Dags att uppdatera ditt företags arbetsplatser? Då kan du vara trygg med att CloudPro tar hand om dina uttjänta produkter för återvinning ...

Fortsätt läsa