fbpx
search
13 mars, 2020

Information med anledning av Covid-19

Så förhåller sig CloudPro AB utifrån rådande läge med spridningen av Covid-19 (”Coronaviruset”).

Följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer

CloudPro har inte stängt ner sitt kontor, men vi uppmanar samtidigt våra medarbetare att jobba hemifrån utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Att man vid minsta förkylningssymptom håller sig hemma.

Länk: Skydda dig och andra från smittspridning

Arbetar digitalt i möjligaste mån

Eftersom många av våra konsulter jobbar på plats hos kunder önskar vi att ni informerar oss om hur ni agerar på respektive arbetsplats. Vi önskar samtidigt att det finns förståelse kring att våra konsulter inte kan vara på plats enligt tidigare avtalade tider.

I möjligaste mån genomför vi våra möten digitalt och vi undviker evenemang och tillställningar med större samlingar av människor.

Förlängda leveranstider hårdvara

Eftersom hela kedjan av produktion är påverkad av världsläget kan vi uppleva förlängda leveranstider på hårdvara. Vi ber om förståelse för detta och uppmanar samtidigt våra kunder att i möjligaste mån ha en högre grad av framförhållning när det kommer till beställningar. CloudPro kommer att göra vårt yttersta för att möta upp till era krav och i de fall det är möjligt att försöka att hitta likvärdiga produkter som finns i lager hos våra leverantörer.


Följ oss gärna på LinkedIn och håll utkik här på webben efter uppdateringar.

Vill du meta mer?


Du kanske även vill läsa

7 juli, 2020

Tekniska lösningar från CloudPro under publikfri tävling

Utan publik ställdes höga krav på tekniska lösningar under rallycrosstävlingarna i Höljes. Allt för att kunna bjuda publiken på fartfylld ...

Fortsätt läsa
26 juni, 2020

IT-support i Karlstad – två starka organisationer blev en

Kompetensöverföring på distans under en utmanande vår. Men sedan den 1 juni har två starka supportorganisationer – CloudPro och X-Border ...

Fortsätt läsa
21 april, 2020

Hyra dator till företag – så lönar det sig

Modern utrustning och jämn utbytescykel.

Fortsätt läsa