search
17 september, 2018

”Vi är flexibla – det är därför kunderna gillar oss”

I en föränderlig digital värld krävs snabba och kundanpassade lösningar. Ett arbetssätt som CloudPros medarbetare Jonas Olsson personifierar.

Rätt typ av utmaningar hos CloudPro

Om Jonas Olsson skulle få fria tyglar att designa sitt eget visitkort skulle snygga engelska titlar få stå tillbaka för det mer värmländskt klingande ”allt-i-allo-gubbe”.

– Jag gör allt… jag kan inte låta bli, säger Jonas Olsson och fyrar av ett skratt.

Teknikintresset fanns hos Jonas Olsson tidigt och sedan 19-årsåldern har han jobbat i IT-branschen och till CloudPro kom han 2011.

– Då såg jag det som en chans till att utveckla mig själv och bredda min kundbas. Jag har stortrivts sedan dess. Det handlar om möjligheten att jobba med grymma kollegor och att få rätt typ av utmaningar. Sedan är vi flexibla, det är därför kunderna gillar oss, förklarar Jonas Olsson.

– Som att jobba med AnVa, genom den kundrelationen har jag lärt mig mycket samtidigt som kunden utvecklats ihop med oss. De första åren på CloudPro jobbade jag mycket med infrastruktur och drift, nu jobbar jag med flera långvariga kundrelationer och även mer operativt på plats hos kunder.

Stimulerande miljö

Den typen av utveckling är en naturlig del av arbetsmiljön hos CloudPro – där roller utvecklas och breddas kontinuerligt dag för dag och år för år. Något som Jonas Olsson håller med om.

– Jag har växt i personligheten sedan jag började här, det handlar inte bara om teknikbitar. Det är väldigt roligt att jobba på marknadssidan med kundrelationer. Här har jag fått ta klivet fram utan att någon har krävt det, det är helt okej att ta för sig och det är okej att göra fel – så länge man lär sig av det.

Stor tillväxt

Just nu ser CloudPro en stor tillväxt på produktsidan – en utveckling där Jonas Olsson i allra högsta grad är delaktig i.

– Där håller vi just på med en spännande resa där vi har intressanta partnerskap på gång. Dessutom jobbar vi med att skapa automatiserade flöden för preparering av datorer som ska ut till kund. Vi ser stora möjligheter att skapa effektivare flöden som i slutänden gynnar våra kunder – både när det kommer till tid och pengar, konstaterar Jonas Olsson.


Du kanske även vill läsa

9 oktober, 2018

Lennart Ivars kliver in som CFO

CloudPro förstärker sin organisation genom rekryteringen av Lennart Ivars. Han kliver in i rollen som CFO och Service delivery manager.

Fortsätt läsa
27 augusti, 2018

Nytt spetsbolag i koncernen

Utökad satsning på motivationsteori/gamification genom bildandet av det nya bolaget Motification AB.

Fortsätt läsa
26 juli, 2018

”Jag hoppas vi kan slå publikrekord”

Snart sparkar INAS World Football Championships igång.

Fortsätt läsa