fbpx
search
22 oktober, 2019

Kundnöjdhet för IT-support – CloudPro rekryterar ytterligare

Med lång erfarenhet av IT-branschen – inte minst på supportsidan – kommer Jonas Sjödén förstärka CloudPros team för service delivery.

Hög kundnöjdhet för IT-support

I vår strävan efter att uppnå hög kundnöjdhet för IT-support rekryterar CloudPro nu till vårt team för service delivery. Det innebär att Jonas Sjödén, med lång erfarenhet från IT-branschen nu ansluter.

– Jag är mycket glad över att kunna förstärka vårt team för service delivery med en så erfaren och väletablerad kraft som Jonas. Hans breda kompetens och goda förmåga att lösa kunders problem kommer ytterligare att stärka vår position som företaget med marknadens nöjdaste kunder, säger Rikard Elofsson, CTO och service delivery manager.

Kundfokuserat förhållningssätt

Jonas kommer närmast från en roll som IT-konsult och är van vid att jobba brett och kundfokuserat. Erfarenhet från IT-branschen sträcker sig långt, bland annat genom många olika roller inom Ericsson från 2008 fram till 2016.

– Jag ser fram emot att bli en del av ett väl fungerande team där jag kommer kunna bidra med min kunskap. Och där jag dessutom har möjlighet att få utvecklas vidare. Jag ser även fram mot att skapa nya spännande relationer, både med arbetskamraterna och kunder, säger Jonas Sjödén.

Hos CloudPro kommer Jonas jobba i vår uppskattade IT-support. Dels i vår servicedesk, men också på plats ute hos de kunder som har ett större behov och vars IT-organisation kräver mer handfast stöttning.

Våra kunder rekommenderar CloudPro

För att säkerställa kvalitén i vår IT-support mäter vi vår kundnöjdhet kontinuerligt. Där är det tydligt att våra kunder uppskattar den support som ges. När det kommer till sannolikheten att de som använder vår servicedesk ”skulle rekommendera CloudPro till en vän eller kollega” ligger vi långt över benchmark i Sverige månad efter månad. Det är vi oerhört stolta över och något vi aktivt jobbar för att bibehålla.


Du kanske även vill läsa

20 maj, 2022

Skapa en plan för katastrofåterläsning – webbinarium

I detta webbinarium kommer CloudPro tillsammans med en expert från Veeam berätta mer om möjligheterna med Veeam Disaster Recovery Orchestrator.

Fortsätt läsa
10 maj, 2022

Lägg bort bekvämlighet – ett måste för säker IT-infrastruktur

Från soliga Miami till värmländsk natur

Det är inte svårt att måla upp en romantiserad bild av södra Florida i USA. Sol, milslånga ...

Fortsätt läsa
5 maj, 2022

Snabb återläsning av affärskritisk data – Veeam Disaster Recovery

Webbinarium för katastrofåterställning med Veeam Disaster Recovery – anmäl dig nu!

Fortsätt läsa