fbpx
search
22 oktober, 2019

Kundnöjdhet för IT-support – CloudPro rekryterar ytterligare

Med lång erfarenhet av IT-branschen – inte minst på supportsidan – kommer Jonas Sjödén förstärka CloudPros team för service delivery.

Hög kundnöjdhet för IT-support

I vår strävan efter att uppnå hög kundnöjdhet för IT-support rekryterar CloudPro nu till vårt team för service delivery. Det innebär att Jonas Sjödén, med lång erfarenhet från IT-branschen nu ansluter.

– Jag är mycket glad över att kunna förstärka vårt team för service delivery med en så erfaren och väletablerad kraft som Jonas. Hans breda kompetens och goda förmåga att lösa kunders problem kommer ytterligare att stärka vår position som företaget med marknadens nöjdaste kunder, säger Rikard Elofsson, CTO och service delivery manager.

Kundfokuserat förhållningssätt

Jonas kommer närmast från en roll som IT-konsult och är van vid att jobba brett och kundfokuserat. Erfarenhet från IT-branschen sträcker sig långt, bland annat genom många olika roller inom Ericsson från 2008 fram till 2016.

– Jag ser fram emot att bli en del av ett väl fungerande team där jag kommer kunna bidra med min kunskap. Och där jag dessutom har möjlighet att få utvecklas vidare. Jag ser även fram mot att skapa nya spännande relationer, både med arbetskamraterna och kunder, säger Jonas Sjödén.

Hos CloudPro kommer Jonas jobba i vår uppskattade IT-support. Dels i vår servicedesk, men också på plats ute hos de kunder som har ett större behov och vars IT-organisation kräver mer handfast stöttning.

Våra kunder rekommenderar CloudPro

För att säkerställa kvalitén i vår IT-support mäter vi vår kundnöjdhet kontinuerligt. Där är det tydligt att våra kunder uppskattar den support som ges. När det kommer till sannolikheten att de som använder vår servicedesk ”skulle rekommendera CloudPro till en vän eller kollega” ligger vi långt över benchmark i Sverige månad efter månad. Det är vi oerhört stolta över och något vi aktivt jobbar för att bibehålla.


Du kanske även vill läsa

19 januari, 2021

Återvinning – en viktig del i CloudPros leverans

Dags att uppdatera ditt företags arbetsplatser? Då kan du vara trygg med att CloudPro tar hand om dina uttjänta produkter för återvinning ...

Fortsätt läsa
21 december, 2020

Tack för 2020!

I dag, när det här inlägget postas, vänder det och blir ljusare.

Fortsätt läsa
8 december, 2020

Rekordmånad för CloudPro i november

”En fantastisk kund att jobba med, vi får ett stort förtroende.”

Fortsätt läsa