fbpx
search
22 oktober, 2019

Kundnöjdhet för IT-support – CloudPro rekryterar ytterligare

Med lång erfarenhet av IT-branschen – inte minst på supportsidan – kommer Jonas Sjödén förstärka CloudPros team för service delivery.

Hög kundnöjdhet för IT-support

I vår strävan efter att uppnå hög kundnöjdhet för IT-support rekryterar CloudPro nu till vårt team för service delivery. Det innebär att Jonas Sjödén, med lång erfarenhet från IT-branschen nu ansluter.

– Jag är mycket glad över att kunna förstärka vårt team för service delivery med en så erfaren och väletablerad kraft som Jonas. Hans breda kompetens och goda förmåga att lösa kunders problem kommer ytterligare att stärka vår position som företaget med marknadens nöjdaste kunder, säger Rikard Elofsson, CTO och service delivery manager.

Kundfokuserat förhållningssätt

Jonas kommer närmast från en roll som IT-konsult och är van vid att jobba brett och kundfokuserat. Erfarenhet från IT-branschen sträcker sig långt, bland annat genom många olika roller inom Ericsson från 2008 fram till 2016.

– Jag ser fram emot att bli en del av ett väl fungerande team där jag kommer kunna bidra med min kunskap. Och där jag dessutom har möjlighet att få utvecklas vidare. Jag ser även fram mot att skapa nya spännande relationer, både med arbetskamraterna och kunder, säger Jonas Sjödén.

Hos CloudPro kommer Jonas jobba i vår uppskattade IT-support. Dels i vår servicedesk, men också på plats ute hos de kunder som har ett större behov och vars IT-organisation kräver mer handfast stöttning.

Våra kunder rekommenderar CloudPro

För att säkerställa kvalitén i vår IT-support mäter vi vår kundnöjdhet kontinuerligt. Där är det tydligt att våra kunder uppskattar den support som ges. När det kommer till sannolikheten att de som använder vår servicedesk ”skulle rekommendera CloudPro till en vän eller kollega” ligger vi långt över benchmark i Sverige månad efter månad. Det är vi oerhört stolta över och något vi aktivt jobbar för att bibehålla.


Du kanske även vill läsa

15 januari, 2020

Allvarligt säkerhetshål i Windows

Under tisdagskvällen släppte Microsoft sina uppdateringar för januari. Den innefattar bland annat rättning av två allvarliga säkerhetsbrister.

Fortsätt läsa
13 januari, 2020

CloudPro förstärker extern IT-support

Nu stärker vi upp med ytterligare en servicetekniker i vår IT-support. Maja Tindemyr Haglin stärker upp CloudPros team för service delivery.

Fortsätt läsa
23 december, 2019

God jul – CloudPro sammanfattar 2019

CloudPro vill passa på att önska alla kunder och partners en riktigt god jul och ett gott nytt år. Vi gör det genom en snabb titt i ...

Fortsätt läsa