fbpx
search
22 oktober, 2019

Kundnöjdhet för IT-support – CloudPro rekryterar ytterligare

Med lång erfarenhet av IT-branschen – inte minst på supportsidan – kommer Jonas Sjödén förstärka CloudPros team för service delivery.

Hög kundnöjdhet för IT-support

I vår strävan efter att uppnå hög kundnöjdhet för IT-support rekryterar CloudPro nu till vårt team för service delivery. Det innebär att Jonas Sjödén, med lång erfarenhet från IT-branschen nu ansluter.

– Jag är mycket glad över att kunna förstärka vårt team för service delivery med en så erfaren och väletablerad kraft som Jonas. Hans breda kompetens och goda förmåga att lösa kunders problem kommer ytterligare att stärka vår position som företaget med marknadens nöjdaste kunder, säger Rikard Elofsson, CTO och service delivery manager.

Kundfokuserat förhållningssätt

Jonas kommer närmast från en roll som IT-konsult och är van vid att jobba brett och kundfokuserat. Erfarenhet från IT-branschen sträcker sig långt, bland annat genom många olika roller inom Ericsson från 2008 fram till 2016.

– Jag ser fram emot att bli en del av ett väl fungerande team där jag kommer kunna bidra med min kunskap. Och där jag dessutom har möjlighet att få utvecklas vidare. Jag ser även fram mot att skapa nya spännande relationer, både med arbetskamraterna och kunder, säger Jonas Sjödén.

Hos CloudPro kommer Jonas jobba i vår uppskattade IT-support. Dels i vår servicedesk, men också på plats ute hos de kunder som har ett större behov och vars IT-organisation kräver mer handfast stöttning.

Våra kunder rekommenderar CloudPro

För att säkerställa kvalitén i vår IT-support mäter vi vår kundnöjdhet kontinuerligt. Där är det tydligt att våra kunder uppskattar den support som ges. När det kommer till sannolikheten att de som använder vår servicedesk ”skulle rekommendera CloudPro till en vän eller kollega” ligger vi långt över benchmark i Sverige månad efter månad. Det är vi oerhört stolta över och något vi aktivt jobbar för att bibehålla.


Du kanske även vill läsa

7 juli, 2020

Tekniska lösningar från CloudPro under publikfri tävling

Utan publik ställdes höga krav på tekniska lösningar under rallycrosstävlingarna i Höljes. Allt för att kunna bjuda publiken på fartfylld ...

Fortsätt läsa
26 juni, 2020

IT-support i Karlstad – två starka organisationer blev en

Kompetensöverföring på distans under en utmanande vår. Men sedan den 1 juni har två starka supportorganisationer – CloudPro och X-Border ...

Fortsätt läsa
21 april, 2020

Hyra dator till företag – så lönar det sig

Modern utrustning och jämn utbytescykel.

Fortsätt läsa