fbpx
search
31 mars, 2020

Kundrelationer i fokus för Daniel Stiglert

Med målsättningen att skapa långa och ömsesidigt lönsamma och långsiktiga kundrelationer ansluter Daniel Stiglert till Combined Excellence-bolaget CloudPro i rollen som key account manager.
”Nu ser jag fram emot att träffa våra kunder”, säger Daniel.

Kundnära digitaliseringsresor

Ett kundnära förhållningssätt är alltid utgångspunkten när CloudPro genomför digitaliseringsresor tillsammans med sina kunder. Därför känns det glädjande att välkomna Daniel Stiglert som key account manager.

– Jag är vetgirig, nyfiken och tycker om att träffa kunder. Nu har vi, tillfälligt, en ny vardag där vi får hitta nya sätt att mötas på, jag försöker se det som en möjlighet att samarbeta med hjälp av digitala verktyg, säger Daniel.

– Daniel har kommit in med en härligt positiv attityd från start och jag är säker på att han bidra till att skapa ett värde för våra kunder. Jag ser fram emot ett nära samarbete med Daniel där vi har fördjupade kundrelationer i fokus, säger Per Fridberg, COO/CMO hos CloudPro.

En del av Combined Excellence

CloudPro är 1 av 12 spetsbolag i koncernen Combined Excellence och Daniel Stiglert kommer närmast från systerbolaget Ninetech. Dessförinnan har han flera års erfarenhet av försäljning i teknikbranschen.

– Jag tror verkligen på hela upplägget inom Combined Excellence och vet också vilken kvalitet som bolagen kan leverera ut mot marknaden. Inom koncernen vårdar vi kunderna på ett kundnära sätt. Det känns naturligt för mig då jag aldrig sett kunder som en transaktionsyta. Nu ser jag fram emot att träffa CloudPros kunder – både nya och befintliga, säger Daniel.

Lång erfarenhet av kundrelationer och försäljning

När möjligheten att ta tre trappor upp på Kungsgatan 12 från Ninetech till CloudPro var det en ömsesidigt bra lösning för båda bolagen som har en historik av att jobba nära varandra.

– Det var en väldigt lärorik tid hos Ninetech, där fick man verkligen jobba med hela resan och alltid med ett stort fokus på kundernas kunder, säger Daniel som har en gedigen bakgrund av kundrelationer och försäljning.

Här finns Daniel Stiglert på LinkedIn – tveka inte att skapa kontakt med honom där!


Outsourcing av IT som skapar kundnöjdhet! Combined Excellence-bolaget CloudPro brinner för att skapa kundnöjdhet – och vi har lyckats sedan dag ett. Genom kundanpassade lösningar och ett flexibelt förhållningssätt kan våra kunder fokusera på sin kärnverksamhet och låta IT vara ett verktyg snarare än en tröskel.


Du kanske även vill läsa

10 februari, 2021

Combined Excellence byter namn till CombinedX

Vi digitaliserar Sverige.

Fortsätt läsa
3 februari, 2021

Ny vd för CloudPro – Anders Rådman tillträder

Combined Excellence-bolaget CloudPro AB, med huvudkontor i Karlstad, har utsett en ny vd. Anders Rådman tillträder rollen den 15 mars.

Fortsätt läsa
19 januari, 2021

Återvinning – en viktig del i CloudPros leverans

Dags att uppdatera ditt företags arbetsplatser? Då kan du vara trygg med att CloudPro tar hand om dina uttjänta produkter för återvinning ...

Fortsätt läsa