fbpx
search
20 augusti, 2019

Erfaren konsultchef förstärker CloudPro

Åke Edström förstärker CloudPro där han kommer att ansvara för området professional services i rollen som konsultchef.

Ledande IT-infrastruktur fokus för ny konsultchef

För att spetsa till CloudPros leverans av ledande IT-infrastruktur har Åke Edström rekryterats som erfaren konsultchef. Åke kommer närmast från en roll som regionsansvarig inom ett bolag som arbetade med resursförsörjning, främst med konsulter inom IT-infrastruktur.

– Jag fick en bild av CloudPro som något som passade för mig. En liten och direkt organisation med bra affärer som grund. Jag hoppas att vi kan utveckla konsultsidan, hitta nya kompetenta seniora IT-konsulter och nya spännande affärer där vi kan leverera en ledande IT-infrastruktur, säger Åke Edström.

– Än så länge kan jag konstatera att CloudPro är ett bolag med många erfarna medarbetare.

Berätta lite mer om din bakgrund?

– Jag inledde min yrkesbana inom dagstidningsvärlden som fotograf, journalist och redigerare. I samband med införandet av ny teknik på tidningarna blev det mer och mer teknik för min del. Därmed var inte steget så långt att flytta över till konsultvärlden och jobba som konsult samt projektledare. Sedan gled jag mer och mer över till ledningsroller som konsultchef, leveransansvarig och har jobbat i 20 år i olika personalledande roller, både inom privat- och offentlig verksamhet.

Seniora IT-konsulter med lång erfarenhet

I CloudPros team för professional services finns just nu sju seniora IT-konsulter med lång erfarenhet av branschen. Där återfinns även en bredd av expertområden – bland annat IT-management, databas, Microsoft, Office 365, nätverk och active directory. Alla ingredienser för att skapa en ledande IT-infrastruktur hos CloudPros kunder.

Det är den bredd av spetskompetens som har bäddat för att CloudPro sex år i rad har skapat ledande IT-infrastruktur och drift enligt Radars stora kundnöjdhetsundersökning.


Du kanske även vill läsa

12 september, 2019

CloudPro står för drift av stark E-handel

Cellbes, som ingår i e-handelskoncernen Consortio Fashion Group, visar upp starka siffror för sin digitala försäljning.

Fortsätt läsa
6 september, 2019

Erfarna tekniker förstärker CloudPros driftteam

CloudPro breddar och spetsar till avdelningen för datacenter och drift med Henrik Oscarsson och Morgan Sundkvist.

Fortsätt läsa
29 augusti, 2019

CloudPro gör sig redo för Affärsexpedition

I slutet av september beger sig CloudPro till Lindvallen i Sälen för att skapa nya kontakter och berätta om säkra molnlösningar på nära håll.

Fortsätt läsa