search
9 oktober, 2018

Lennart Ivars kliver in som CFO

CloudPro förstärker sin organisation genom rekryteringen av Lennart Ivars. Han kliver in i rollen som CFO och Service delivery manager.
– Jag hoppas kunna bidra med stabilitet och trygghet, säger Ivars som dessutom har en mångårig bakgrund i flera av koncernens bolag.

Organisation för framtiden

I skedet där CloudPro just nu befinner sig, med kontinuerlig tillväxt, krävs en tydlig plan för att kunna bygga en organisation redo för framtiden. Samtidigt som Lennart Ivars blir en viktig pusselbit i organisationen kommer han även jobba med processer för att effektivisera våra interna flöden – givetvis med fokus på våra kunders upplevelser i slutändan.

– Jag vill bidra med styrning på våra affärer, både internt och. Där hoppas jag på att bistå med alla erfarenheter jag har inom ekonomi, management och HR-frågor, säger Lennart Ivars som ser fram emot utmaningen.

– Jag är som sagt bekant med CloudPro och koncernen sedan tidigare, så jag vet att det är starkt bolag med en bra kultur och bra människor.

Bidra med utveckling

Lennart Ivars kom in koncernen för tolv år sedan, då handlade det om en roll i ett nytt affärsområde inom Ninetech som sedermera blev Two. Han har även varit CFO för Ninetech och Netgain samt för hela koncernen. Och efter en tvåårig utflykt från koncernen är han nu tillbaka – då hos CloudPro.

– När jag fick frågan kände jag direkt att det var en rolig utmaning. Framför allt lockade storleken på bolaget och förhoppningsvis kan jag bidra med att få till samma utveckling som exempelvis Ninetech gick igenom för ett antal år sedan, säger Ivars.

Förutom rollen som CFO kommer Lennart Ivars även ansvara för CloudPros service delivery. Ett affärsområde där vi nu stärker upp genom interna processer och rekryteringar.


Du kanske även vill läsa

7 mars, 2019

Nu satsar CloudPro på Azure Stack

Säker molnlagring inom Sveriges gränser genom Hosted Azure Stack – tillsammans med CloudPros dokumenterade förmåga att skapa kundnöjdhet ...

Fortsätt läsa
14 januari, 2019

Säkerhetskopiering – flexibelt och enkelt

Nu presenterar CloudPro ett upplägg för Veeam Cloud Connect. Det innebär ett upplägg med ett starkt skydd för fysiska och virtuella servrar ...

Fortsätt läsa
22 december, 2018

Robert – ny i CloudPros servicedesk

För att möta ett växande behov av snabb och bra service fyller CloudPro på med kompetens i servicedesk-teamet.

Fortsätt läsa