fbpx
search
9 oktober, 2018

Lennart Ivars kliver in som CFO

CloudPro förstärker sin organisation genom rekryteringen av Lennart Ivars. Han kliver in i rollen som CFO och Service delivery manager.
– Jag hoppas kunna bidra med stabilitet och trygghet, säger Ivars som dessutom har en mångårig bakgrund i flera av koncernens bolag.

Organisation för framtiden

I skedet där CloudPro just nu befinner sig, med kontinuerlig tillväxt, krävs en tydlig plan för att kunna bygga en organisation redo för framtiden. Samtidigt som Lennart Ivars blir en viktig pusselbit i organisationen kommer han även jobba med processer för att effektivisera våra interna flöden – givetvis med fokus på våra kunders upplevelser i slutändan.

– Jag vill bidra med styrning på våra affärer, både internt och. Där hoppas jag på att bistå med alla erfarenheter jag har inom ekonomi, management och HR-frågor, säger Lennart Ivars som ser fram emot utmaningen.

– Jag är som sagt bekant med CloudPro och koncernen sedan tidigare, så jag vet att det är starkt bolag med en bra kultur och bra människor.

Bidra med utveckling

Lennart Ivars kom in koncernen för tolv år sedan, då handlade det om en roll i ett nytt affärsområde inom Ninetech som sedermera blev Two. Han har även varit CFO för Ninetech och Netgain samt för hela koncernen. Och efter en tvåårig utflykt från koncernen är han nu tillbaka – då hos CloudPro.

– När jag fick frågan kände jag direkt att det var en rolig utmaning. Framför allt lockade storleken på bolaget och förhoppningsvis kan jag bidra med att få till samma utveckling som exempelvis Ninetech gick igenom för ett antal år sedan, säger Ivars.

Förutom rollen som CFO kommer Lennart Ivars även ansvara för CloudPros service delivery. Ett affärsområde där vi nu stärker upp genom interna processer och rekryteringar.


Du kanske även vill läsa

20 augusti, 2019

Erfaren konsultchef förstärker CloudPro

Ledande IT-infrastruktur fokus för ny konsultchef

För att spetsa till CloudPros leverans av ledande IT-infrastruktur har Åke Edström ...

Fortsätt läsa
20 juni, 2019

Sommarkampanj – säker colocation i modernt datacenter

Just nu till ett kanonerbjudande för säker colocation – hyresfritt till och med den 30 september.

Fortsätt läsa
1 april, 2019

Combined Excellence prisade på 100 grader Karlstad

Koncernen Combined Excellence, där CloudPro ingår, prisades på näringslivsgalan 100 grader Karlstad och fick ta emot Swedbanks företagspris.

Fortsätt läsa