fbpx
search
9 oktober, 2018

Lennart Ivars kliver in som CFO

CloudPro förstärker sin organisation genom rekryteringen av Lennart Ivars. Han kliver in i rollen som CFO och Service delivery manager.
– Jag hoppas kunna bidra med stabilitet och trygghet, säger Ivars som dessutom har en mångårig bakgrund i flera av koncernens bolag.

Organisation för framtiden

I skedet där CloudPro just nu befinner sig, med kontinuerlig tillväxt, krävs en tydlig plan för att kunna bygga en organisation redo för framtiden. Samtidigt som Lennart Ivars blir en viktig pusselbit i organisationen kommer han även jobba med processer för att effektivisera våra interna flöden – givetvis med fokus på våra kunders upplevelser i slutändan.

– Jag vill bidra med styrning på våra affärer, både internt och. Där hoppas jag på att bistå med alla erfarenheter jag har inom ekonomi, management och HR-frågor, säger Lennart Ivars som ser fram emot utmaningen.

– Jag är som sagt bekant med CloudPro och koncernen sedan tidigare, så jag vet att det är starkt bolag med en bra kultur och bra människor.

Bidra med utveckling

Lennart Ivars kom in koncernen för tolv år sedan, då handlade det om en roll i ett nytt affärsområde inom Ninetech som sedermera blev Two. Han har även varit CFO för Ninetech och Netgain samt för hela koncernen. Och efter en tvåårig utflykt från koncernen är han nu tillbaka – då hos CloudPro.

– När jag fick frågan kände jag direkt att det var en rolig utmaning. Framför allt lockade storleken på bolaget och förhoppningsvis kan jag bidra med att få till samma utveckling som exempelvis Ninetech gick igenom för ett antal år sedan, säger Ivars.

Förutom rollen som CFO kommer Lennart Ivars även ansvara för CloudPros service delivery. Ett affärsområde där vi nu stärker upp genom interna processer och rekryteringar.


Du kanske även vill läsa

20 maj, 2022

Skapa en plan för katastrofåterläsning – webbinarium

I detta webbinarium kommer CloudPro tillsammans med en expert från Veeam berätta mer om möjligheterna med Veeam Disaster Recovery Orchestrator.

Fortsätt läsa
10 maj, 2022

Lägg bort bekvämlighet – ett måste för säker IT-infrastruktur

Från soliga Miami till värmländsk natur

Det är inte svårt att måla upp en romantiserad bild av södra Florida i USA. Sol, milslånga ...

Fortsätt läsa
5 maj, 2022

Snabb återläsning av affärskritisk data – Veeam Disaster Recovery

Webbinarium för katastrofåterställning med Veeam Disaster Recovery – anmäl dig nu!

Fortsätt läsa