fbpx
search
6 september, 2021

Liam ny i CloudPros support

IT-support med hög tillgänglighet och effektivitet är en stor och viktig del av CloudPros leverans. Nu förstärker CloudPro sitt team för support med Liam McNamara.

Snabb och personlig IT-support

För att kunna fortsätta erbjuda våra kunder snabb och personlig IT-support krävs medarbetare som brinner för service och trivs med nära kundkontakt. Därför är det oerhört glädjande att hälsa Liam McNamara välkommen till CloudPro.

– Liam har kommit in på ett härligt sätt, han är positiv och van att jobba serviceinriktat. Med uppbackning från resten av supportgruppen samt våra seniora IT-tekniker har han snabbt kommit in i rollen. Vi behöver hela tiden säkerställa att vi har en IT-support som snabbt kan svara upp mot våra kunders behov. Dessutom märker vi att fler och fler vänder sig till oss för att få stöd, oavsett om det handlar om att välja IT som tjänst, support på specifika applikationer eller som ”single point of contact” mot andra leverantörer, säger Magnus Eriksson, supportchef hos CloudPro.

Erfarenhet av IT-support

Liam McNamara kommer ursprungligen från Stockholm, men flyttade till Karlstad för studier. Ett genuint IT-intresse fick honom att välja webbutveckling.

– Efter studierna började jag jobba som IT-konsult, bland annat som tekniker på plats på Centralsjukhuset i Karlstad. Jag tyckte snabbt att IT-support var mer intressant och att det passade mig bättre. Så det känns väldigt bra att komma till CloudPro och teamet för IT-support. Jag trivs med den täta kundkontakten och att sträva efter nöjda kunder. Jag känner också att jag har möjligheter att utvecklas inom min roll hos CloudPro.

Läs mer: En karriär hos CloudPro – ta kontakt med oss här

Vill du veta mer?

Magnus Eriksson

Supportchef magnus.eriksson@cloudpro.se +46 10 470 46 64

Du kanske även vill läsa

20 maj, 2022

Skapa en plan för katastrofåterläsning – webbinarium

I detta webbinarium kommer CloudPro tillsammans med en expert från Veeam berätta mer om möjligheterna med Veeam Disaster Recovery Orchestrator.

Fortsätt läsa
10 maj, 2022

Lägg bort bekvämlighet – ett måste för säker IT-infrastruktur

Från soliga Miami till värmländsk natur

Det är inte svårt att måla upp en romantiserad bild av södra Florida i USA. Sol, milslånga ...

Fortsätt läsa
5 maj, 2022

Snabb återläsning av affärskritisk data – Veeam Disaster Recovery

Webbinarium för katastrofåterställning med Veeam Disaster Recovery – anmäl dig nu!

Fortsätt läsa