search
22 februari, 2018

Minnesvärd ”bandylördag” med nöjda kunder

Tillsammans är bättre. Det visade sig också tydligt när Ninetech, CloudPro och Two hade en heldag i bandyns tecken ihop med sina kunder och IF Boltic.

Det var ett stort gäng som hängde med under systerföretagens ”bandylördag”. Ett kundevenemang där gemenskap, god mat och bandy var i fokus. Och det blev helt klart en minnesvärd dag – något som också flera kunder och representanter för Boltic vittnade om.

– Det är en del av vår regionala strategi, att stötta mindre föreningar i området. Att vi dessutom samtidigt kan ha roligt ihop med våra kunder och samarbetspartners känns utvecklande för alla parter. Vi fick också väldigt positiv respons från Boltic vilket känns roligt, säger Jonas Aronsson, Key Account Manager, Ninetech.

Bandylördagen inleddes med att deltagarna själva fick snöra på sig skridskorna och glida ut på Tingvalla isstadion. På isen fanns både tidigare SM-guldmedaljörer och glada amatörer.

– Alltid kul att få umgås under avslappnade former, det blir ett väldigt bra forum att knyta kontakter, säger CloudPros Per Johansson som själv snörade på sig skridskorna.

God mat på Kungsgatan

Sedan var det dags att fylla på energidepåerna på Kungsgatan 12 – då anslöt också ytterligare ett gäng deltagare som fick njuta av riktigt god mat i Glada Ankans gamla lokaler där Ninetech numer huserar. Därefter återvände hela gänget tillbaka till Tingvalla isstadion för att kolla Boltics match mot Kungälv. Bandylördagen tog inte slut bara för att slutsignalen på Tingvalla ljöd, bussen gick tillbaka Kungsgatan och den här gången upp till våning 4 där Two och CloudPro delar lokaler.

– När vi finns på samma ställe i nya och fräscha lokaler känns det roligt att vi kan arrangera en sån här dag tillsammans. Det är ett av många bevis på att vi är bättre när vi jobbar tillsammans inom koncernen, säger Christofer Järlesjö, VD för Two.

Ninetech, CloudPro och Two är en del av Combined Excellence.

 

Det bjöds på god mat på Kungsgatan 12 efter förmiddagens bandymatch.

Fredrik Röstlund från Ninetech delar ut pris till matchens lirare från förmiddagens drabbning – Lars Nyqvist från Färjestad BK.

Boltic tog emot Kungälv på eftermiddagen.


Du kanske även vill läsa

17 september, 2018

”Vi är flexibla – det är därför kunderna gillar oss”

I en föränderlig digital värld krävs snabba och kundanpassade lösningar. Ett arbetssätt som CloudPros medarbetare Jonas Olsson personifierar.

Fortsätt läsa
27 augusti, 2018

Nytt spetsbolag i koncernen

Utökad satsning på motivationsteori/gamification genom bildandet av det nya bolaget Motification AB.

Fortsätt läsa
26 juli, 2018

”Jag hoppas vi kan slå publikrekord”

Snart sparkar INAS World Football Championships igång.

Fortsätt läsa