fbpx
search
22 december, 2021

Mot ett inspirerande 2022!

En flytt som andas nystart. Kundnöjdhet som vänder uppåt och stort fokus på hur vi skapar bättre affärer ihop med våra kunder.

Fokus på att lära känna

När det är dags att sammanfatta 2021 är det ett utvecklande år som syns i backspegeln. Vi har välkomnat nya kollegor, kunder, samarbetspartners och vi har flyttat till nya lokaler. En av de nya under 2021 var Anders Rådman som tog sig an uppdraget som VD i början av året och tillträdde sedan fullt ut i mitten av mars.

– För mig har det varit ett utvecklande år med stort fokus på ”att lära känna”. Jag har varit en av ”de nya” och då har det varit oerhört viktigt, och framför allt roligt, att träffa alla kollegor. Och jag måste säga att jag är oerhört stolt över vad vi alla gemensamt har presterat under året, säger Anders Rådman och fortsätter:

Vi har haft ett stort fokus på att vrida om vår affärsmodell och där har det krävts stor delaktighet och högt engagemang från många. Och det har verkligen funnits! Eftersom vi i många fall fungerar som en IT-avdelning för våra kunder behöver vi hitta upplägg som möjliggör proaktivitet och delaktighet över tid.

Positiv kundnöjdhet

Arbetet kommer givetvis fortsätta med full fart under 2022 och därför är det glädjande att många processer redan burit frukt.

– Det handlar bland annat om väldigt positiva resultat i när det kommer till kundnöjdhet. Det är något vi tar med oss in i 2022 – ett år där vi redan nu vet att det är väldigt mycket spännande på gång, säger Anders Rådman.

Rivstart på 2022

För CloudPros del innebär det en rivstart med två webinarier med väldigt aktuella och viktiga ämnen. Dels handlar det om cybersäkerhet för företag, dels om Microsofts nya avtalsprogram.

Utöver det väntar dessutom en börsintroduktion för CombinedX, koncernen där CloudPro ingår med en lång rad spjutspetsbolag inom digitalisering. Strategin är fortsatt att bolagen inom koncernen ska befästa sin spets inom respektive område och att tillsammans erbjuda Sveriges starkaste digitaliseringskoncern.

Spännande, minst sagt!

 

Med det önskar alla vi på CloudPro en riktigt härlig julhelg och ett gott nytt år!

Vi ses 2022!

Vill du veta mer?

Anders Rådman

Försäljningsdirektör anders.radman@cloudpro.se +46 10 470 64 02

Du kanske även vill läsa

16 augusti, 2022

CloudPro går samman med Nethouse

Läs hela vårt gemensamma pressmeddelande här.

Fortsätt läsa
20 maj, 2022

Skapa en plan för katastrofåterläsning – webbinarium

I detta webbinarium kommer CloudPro tillsammans med en expert från Veeam berätta mer om möjligheterna med Veeam Disaster Recovery Orchestrator.

Fortsätt läsa
10 maj, 2022

Lägg bort bekvämlighet – ett måste för säker IT-infrastruktur

Från soliga Miami till värmländsk natur

Det är inte svårt att måla upp en romantiserad bild av södra Florida i USA. Sol, milslånga ...

Fortsätt läsa