fbpx
search
1 oktober, 2021

Nu flyttar CloudPro till Bryggudden

För CloudPro startade allting på Kungsgatan i Karlstad. Nu fortsätter resan i Magasin 2 på Bryggudden.

Mot Magasin 2

Bryggudden är ett av centrala Karlstads mest spännande områden med ett levande näringsliv, spännande restauranger och en härlig miljö. Det är dessutom hem för huvudkontoret för CombinedX och flera av våra syskonbolag i koncernen.

 I slutet av 2019 blev det klart med CloudPros förvärv av X-Border och under våren av 2020 skulle alla samlas under ett och samma tak. Verkligheten blev något helt annat. Vi fick lära känna varandra via Teams – och trots att det gick så mycket bättre än förväntat ser vi nu fram emot att successivt ses under samma tak.

Att flytten sker nu, när restriktionerna lättas känns såklart härligt. De nya lokalerna kommer dessutom vara bättre anpassade för hur vi jobbar och hur vi vill jobba. Det känns som en riktigt härlig nystart, säger Anders Rådman, vd hos CloudPro.

Den nya besöksadressen kommer att vara Tynäsgatan 10. All kontaktinformation finns att hitta här.


Du kanske även vill läsa

6 september, 2021

Liam ny i CloudPros support

IT-support med hög tillgänglighet och effektivitet är en stor och viktig del av CloudPros leverans. Nu förstärker CloudPro sitt team för ...

Fortsätt läsa
11 augusti, 2021

Anders förstärker säljsidan med erfarenhet och passion

För att fortsätta utveckla CloudPros erbjudande – för både nya och befintliga kunder – har Anders Fernqvist rekryterats som kundansvarig ...

Fortsätt läsa
9 juli, 2021

Fiske i Vänern – hellre än i inboxen

Glad sommar önskar vi på CloudPro!

Fortsätt läsa