fbpx
search
3 februari, 2021

Ny vd för CloudPro – Anders Rådman tillträder

Combined Excellence-bolaget CloudPro AB, med huvudkontor i Karlstad, har utsett en ny vd. Anders Rådman tillträder rollen den 15 mars.

Bred erfarenhet inom digitalisering

Anders Rådman, 41, har en lång erfarenhet av IT-branschen och kommer senast från rollen som affärsutvecklings- och försäljningschef för digitalisering både hos TietoEvry och Semcon. Han inledde sin ledarskapsbana 2008, då i rollen som konsultchef och har därefter jobbat i konsultdrivna verksamheter med tjänste- och affärsutveckling.

Anders erfarenhet av rollen som digital försäljningschef är dessutom viktig i CloudPros strävan att fortsätta sin tillväxtresa.

– Vi är väldigt glada att vi lyckats rekrytera Anders Rådman till rollen som vd för CloudPro. Med sin breda erfarenhet av digitalisering, försäljning och affärsutveckling kommer han kunna leda bolaget framåt. Vi ser stora möjligheter för CloudPro att utveckla sitt erbjudande när det kommer till att leverera molntjänster, affärskritisk infrastruktur och digitala arbetsplatser av högsta klass, säger Jörgen Qwist, vd, Combined Excellence.

”Varit med om liknande resa”

Anders Rådman.

Anders Rådman tillträder som vd för CloudPro den 15 mars 2021.

– Jag har varit med om en liknande resa förut, att jobba i en koncern med flera olika expertbolag. För CloudPros del ser jag stora möjligheter till fortsatt tillväxt, ökad försäljning och rekrytering av fler konsulter med spetskompetens. Genom min erfarenhet hoppas jag att vi kan undvika vissa fallgropar och på så sätt skapa en trygghet i resan framåt. Jag har redan fått en bra bild över de mål som finns och det matchar bra med vad jag tror på, säger Anders Rådman.

– Jag attraheras väldigt mycket av den djupa kompetens som finns hos CloudPro. Speciellt eftersom kunskapen spänner över stora och viktiga områden. Det är en väldigt bra plattform att stå på. Utifrån ett kundperspektiv krävs tillräckligt hög kompetens på många områden för att vi ska kunna vara en naturlig partner för outsourcing av IT. På så vis kan vi hjälpa våra kunder att navigera när det kommer till frågor om digitalisering och IT som är viktiga för just deras kärnverksamhet, fortsätter han.

Inledde som supporttekniker

Anders Rådman är född och uppvuxen i Skövde, men flyttade till Karlstad för 20 år sedan för att utbilda sig till systemvetare.

– Jag hittade kärleken och blev kvar i vackra Karlstad. Nu är vi gifta och har två barn tillsammans.

Hans resa i IT-branschen började redan vid sidan av studierna. Då som supporttekniker, ofta på plats ute hos kunder, men också genom IT-support över telefon. Områden som är viktiga för CloudPro i rollen som en partner med ett helhetsperspektiv för outsourcing av IT.

– Jag upplever att min bakgrund är värdefull. Det är inte många roller som finns hos CloudPro i dag som jag inte hunnit med. Allt från infrastruktur i större projekt till key account manager för stora bolag. Jag har alltid jobbat i en konsultverksamhet på ett eller annat sätt och är familjär med vilka KPI:er man styr och mäter mot. Mitt teknikintresse finns fortfarande kvar och jag försöker hänga med. Även om jag kanske inte längre är expert på senaste versionen av Windows server, säger Anders Rådman.

– Nu ser jag väldigt mycket fram emot att få komma igång, framför allt att få träffa alla medarbetare, lära känna våra kunder och våra systerbolag.

 

För mer information kontakta

Anders Rådman, tillträdande vd CloudPro
+46 70 354 76 33
anders.radman@cloudpro.se

Jörgen Qwist, vd Combined Excellence
+46 70 834 28 34
jorgen.qwist@combinedexcellence.com

Högupplösta bilder för nedladdning:


CloudPro säkerställer att företag och dess medarbetare har tillgång till affärskritisk infrastruktur och digitala arbetsplatser. CloudPros leverans sker från publika eller privata molntjänster, och hybrider däremellan, hela vägen från förstudie till slutanvändarsupport. En trygg partner som ska vara ett naturligt val för outsourcing av IT.


Du kanske även vill läsa

1 oktober, 2021

Nu flyttar CloudPro till Bryggudden

För CloudPro startade allting på Kungsgatan i Karlstad. Nu fortsätter resan i Magasin 2 på Bryggudden.

Fortsätt läsa
6 september, 2021

Liam ny i CloudPros support

IT-support med hög tillgänglighet och effektivitet är en stor och viktig del av CloudPros leverans. Nu förstärker CloudPro sitt team för ...

Fortsätt läsa
11 augusti, 2021

Anders förstärker säljsidan med erfarenhet och passion

För att fortsätta utveckla CloudPros erbjudande – för både nya och befintliga kunder – har Anders Fernqvist rekryterats som kundansvarig ...

Fortsätt läsa