fbpx
search
2 november, 2020

Nytt bolag inom CloudPros koncern

De två bolagen Dynamic Smartsourcing AB och Smiling Workplaces AB – som båda ingår i Combined Excellence-koncernen – går nu samman och bildar ett nytt bolag.

Kunddriven förändring

Det nya bolagsnamnet är Smartsmiling AB. Affärsidén är att erbjuda de tjänster som behövs för att arbetsgivare fullt ut ska kunna dra nytta av modern digital teknik – för effektiva, säkra och stimulerande arbetsplatser. Bolaget kommer att leverera tjänster längs kedjan från strategi, migrering, setup, automation, identitet till utbildning och löpande utveckling.

”Förändringen är kunddriven. Efter dialog med kunder är det uppenbart att vi gemensamt kan leverera mer kundnytta och en starkare helhet”, säger Smartsourcing AB’s VD Andreas Warg.

”Efterfrågan på den här typen av heltäckande lösningar är väldigt stark just nu. Den drivs av förändringar i arbetssätt och av en mycket snabb teknikutveckling”, säger Anette Stjärnkvist Lönnberg, VD för Smiling Workplaces AB.


Som eget varumärke har CloudPro funnits sedan 2016. Men vi har över 25 års erfarenhet inom ramarna för det som nu är koncernen Combined Excellence. I koncernen ingår en rad spjutspetsbolag inom digital transformation, totalt handlar det om närmare 450 anställda och en omsättning på ca 660 mkr.


Du kanske även vill läsa

19 januari, 2021

Återvinning – en viktig del i CloudPros leverans

Dags att uppdatera ditt företags arbetsplatser? Då kan du vara trygg med att CloudPro tar hand om dina uttjänta produkter för återvinning ...

Fortsätt läsa
21 december, 2020

Tack för 2020!

I dag, när det här inlägget postas, vänder det och blir ljusare.

Fortsätt läsa
8 december, 2020

Rekordmånad för CloudPro i november

”En fantastisk kund att jobba med, vi får ett stort förtroende.”

Fortsätt läsa