fbpx
search
2 november, 2020

Nytt bolag inom CloudPros koncern

De två bolagen Dynamic Smartsourcing AB och Smiling Workplaces AB – som båda ingår i Combined Excellence-koncernen – går nu samman och bildar ett nytt bolag.

Kunddriven förändring

Det nya bolagsnamnet är Smartsmiling AB. Affärsidén är att erbjuda de tjänster som behövs för att arbetsgivare fullt ut ska kunna dra nytta av modern digital teknik – för effektiva, säkra och stimulerande arbetsplatser. Bolaget kommer att leverera tjänster längs kedjan från strategi, migrering, setup, automation, identitet till utbildning och löpande utveckling.

”Förändringen är kunddriven. Efter dialog med kunder är det uppenbart att vi gemensamt kan leverera mer kundnytta och en starkare helhet”, säger Smartsourcing AB’s VD Andreas Warg.

”Efterfrågan på den här typen av heltäckande lösningar är väldigt stark just nu. Den drivs av förändringar i arbetssätt och av en mycket snabb teknikutveckling”, säger Anette Stjärnkvist Lönnberg, VD för Smiling Workplaces AB.


Som eget varumärke har CloudPro funnits sedan 2016. Men vi har över 25 års erfarenhet inom ramarna för det som nu är koncernen Combined Excellence. I koncernen ingår en rad spjutspetsbolag inom digital transformation, totalt handlar det om närmare 450 anställda och en omsättning på ca 660 mkr.


Du kanske även vill läsa

24 november, 2020

Andreas och Deniz – nya i supporten

CloudPro fortsätter att stärka upp sin organisation för att kunna leverera snabb och effektiv IT-support. Det handlar om Andreas Eriksson och ...

Fortsätt läsa
4 november, 2020

Varierande roller hos CloudPro för Julia och Pierre

Möt två av CloudPros medarbetare.

Fortsätt läsa
29 september, 2020

CloudPro levererar bredband från ”Årets stadsnät”

Glädjande nyheter att Mittnät blivit utsett till ”Årets stadsnät”.

Fortsätt läsa