search
24 april, 2018

Nytt samarbete stärker CloudPros leverans

CloudPros breda produktregister blir ännu starkare tack vare ett nytt samarbete med IT-leverantören Techster. Ett samarbete som kommer göra vår leverans ytterligare ett snäpp mer effektiv.

Kundorienterat perspektiv

Techster är en spännande samarbetspartner för CloudPro – en oberoende IT-leverantör som jobbar med ett kundorienterat perspektiv. Samma filosofi som CloudPro har genom hela verksamheten. Oavsett om det handlar om infrastrukturlösningar eller att skapa effektiva arbetsplatser med rätt förutsättningar för våra kunder.

Med det stora sortiment Techster har i ryggen kommer CloudPro kunna tillgodose våra egna och våra kunder behov – dessutom med snabbare leveranstider. Oavsett om det handlar om produkter för datacenter, nätverk och kommunikation eller klienter. Samtidigt kan CloudPro med sin erfarenhet komplettera Techsters kunder med kompetensen från våra IT-konsulter.

”Stärker vår kompetens”

– Oerhört roligt att vi har hittat en stark samarbetspartner som stärker vår kompetens inom hela segmentet kring hård- och mjukvara samtidigt som vi stärker Techsters erbjudande genom våra tjänster och med vår kompetens, säger Per Fridberg, COO hos CloudPro.

– Båda våra och Techsters kunder kommer få en bättre service och kvalitet tack vare samarbetet, fortsätter Fridberg.

Per Fridber, CloudPro, Peter Björk, Techster, Rikard Olsson, Techster, John Elison, Techster, Gurra Gustafsson, CloudPro.

Per Fridberg, CloudPro, Peter Björk, Techster, Rikard Olsson, Techster, John Elison, Techster, och Gurra Gustafsson, CloudPro.


Om Ninetech CloudPro AB
CloudPro är IT-bolaget som är bäst i Sverige på att skapa kundnöjdhet inom drift och infrastruktur. Huvudkontoret finns i Karlstad, men vi har kontor i Örebro, Göteborg och Stockholm samtidigt som kunderna finns i hela världen. CloudPro närmar sig 30 anställda och är en del av koncernen Combined Excellence.

Om Techster AB
Techster är en obunden IT-leverantör. Basen för verksamheten är grundarnas långa erfarenhet och kunskap om företags olika behov av IT-lösningar. Vi har en stark idé om hur IT-affärer kan göras mycket bättre för både kunder och leverantörer.

 


Du kanske även vill läsa

9 oktober, 2018

Lennart Ivars kliver in som CFO

CloudPro förstärker sin organisation genom rekryteringen av Lennart Ivars. Han kliver in i rollen som CFO och Service delivery manager.

Fortsätt läsa
17 september, 2018

”Vi är flexibla – det är därför kunderna gillar oss”

I en föränderlig digital värld krävs snabba och kundanpassade lösningar. Ett arbetssätt som CloudPros medarbetare Jonas Olsson personifierar.

Fortsätt läsa
27 augusti, 2018

Nytt spetsbolag i koncernen

Utökad satsning på motivationsteori/gamification genom bildandet av det nya bolaget Motification AB.

Fortsätt läsa