search
24 april, 2018

Nytt samarbete stärker CloudPros leverans

CloudPros breda produktregister blir ännu starkare tack vare ett nytt samarbete med IT-leverantören Techster. Ett samarbete som kommer göra vår leverans ytterligare ett snäpp mer effektiv.

Kundorienterat perspektiv

Techster är en spännande samarbetspartner för CloudPro – en oberoende IT-leverantör som jobbar med ett kundorienterat perspektiv. Samma filosofi som CloudPro har genom hela verksamheten. Oavsett om det handlar om infrastrukturlösningar eller att skapa effektiva arbetsplatser med rätt förutsättningar för våra kunder.

Med det stora sortiment Techster har i ryggen kommer CloudPro kunna tillgodose våra egna och våra kunder behov – dessutom med snabbare leveranstider. Oavsett om det handlar om produkter för datacenter, nätverk och kommunikation eller klienter. Samtidigt kan CloudPro med sin erfarenhet komplettera Techsters kunder med kompetensen från våra IT-konsulter.

”Stärker vår kompetens”

– Oerhört roligt att vi har hittat en stark samarbetspartner som stärker vår kompetens inom hela segmentet kring hård- och mjukvara samtidigt som vi stärker Techsters erbjudande genom våra tjänster och med vår kompetens, säger Per Fridberg, COO hos CloudPro.

– Båda våra och Techsters kunder kommer få en bättre service och kvalitet tack vare samarbetet, fortsätter Fridberg.

Per Fridber, CloudPro, Peter Björk, Techster, Rikard Olsson, Techster, John Elison, Techster, Gurra Gustafsson, CloudPro.

Per Fridberg, CloudPro, Peter Björk, Techster, Rikard Olsson, Techster, John Elison, Techster, och Gurra Gustafsson, CloudPro.


Om Ninetech CloudPro AB
CloudPro är IT-bolaget som är bäst i Sverige på att skapa kundnöjdhet inom drift och infrastruktur. Huvudkontoret finns i Karlstad, men vi har kontor i Örebro, Göteborg och Stockholm samtidigt som kunderna finns i hela världen. CloudPro närmar sig 30 anställda och är en del av koncernen Combined Excellence.

Om Techster AB
Techster är en obunden IT-leverantör. Basen för verksamheten är grundarnas långa erfarenhet och kunskap om företags olika behov av IT-lösningar. Vi har en stark idé om hur IT-affärer kan göras mycket bättre för både kunder och leverantörer.

 


Du kanske även vill läsa

26 juli, 2018

”Jag hoppas vi kan slå publikrekord”

Snart sparkar INAS World Football Championships igång.

Fortsätt läsa
5 juli, 2018

Ökad bedrägeritrend – så skyddar du dig smidigt digitalt

Riktade bedrägerier mot företagens beslutsfattare fortsätter att öka. Förutom ökad kunskap finns smarta och enkla tekniska lösningar för ...

Fortsätt läsa
3 juli, 2018

CloudPro sponsrar fotbolls-VM

Det råder fotbollsfeber i hela världen och när festen i Ryssland tar slut fortsätter den i Värmland. Därför känns det oerhört kul att ...

Fortsätt läsa