fbpx
search
27 augusti, 2018

Nytt spetsbolag i koncernen

Utökad satsning på motivationsteori/gamification genom bildandet av det nya bolaget Motification AB.

Motivationsprocesser

Anders Tufvesson.

Anders Tufvesson.

Motification AB, nytt spetsbolag inom Combined Excellence med fokus på motivation och gamification. Namnet är en sammanslagning av orden Motivation och Gamification, vilket skapar en helhet i hur en organisation ska jobba med motivationsprocesser.

Motifications affärsidé är att med hjälp av motivationsteori och gamification göra organisationer mer lönsamma och effektiva. Bolaget är en strategisk partner för att jobba med motivation och motivationssystem för att göra tråkiga saker kul och kul saker roligare.

Bolaget med Anders Tufvesson som VD får nu sin officiella start. Motification kommer att jobba med sitt erbjudande främst inom områden som kund och lojalitetsprogram, interna verksamhets- och projektsystem. Men också i processer där det är frågan om att motivera och inspirera. Anders Tufvesson har arbetat sedan 2010 med området och har under de senaste åren utvecklat processer för hur en organisation skall jobba internt och externt med detta.

Motivera målgrupper

Motification ska jobba med etablerade metoder inom motivationsteori för att motivera en målgrupp och nya moderna baserade på gamification.

Marknaden är mogen och vi ser att flera bolag är i behov av expertis inom området.”, säger Niklas Hellberg, ordförande i Combined Excellence.

Vi har ett flertal kunder inom koncernen där vi arbetat med detta tidigare och vi får nu ett tydligt erbjudande och bolag som kan kanalisera och leverera detta på ett än tydligare sätt mot marknaden.”, fortsätter Niklas.

Kombinationen av motivationsteori och gamification är en väldigt bra kombination för att verkligen hitta de faktorer som skapar motivation inom en organisation. Vi kommer att jobba med motivation på individnivå i det mindre perspektivet, men också göra stora systemlösningar i form av motivationsplattformar och gamifierade lojalitetsplattformar. Vi är en mix av ett managementbolag och ett IT-bolag nischade mot motivation. Dvs både de mjukare strategiska frågorna och de mer praktiska implementationerna av systemstöd”, säger Anders Tufvesson, VD i Motification

Motification AB kommer att jobba tätt ihop med Ninetech och övriga bolag inom koncernen.

För mer information, vänligen kontakta:

Niklas Hellberg, styrelseordförande Combined Excellence AB
Tel: +46 70-713 49 49
E-post: niklas.hellberg@combinedexcellence.com
www.combinedexcellence.com

Anders Tufvesson, VD Motification AB
Tel: +46 70-551 66 06
E-post: anders.tufvesson@motification.se
www.motification.se


Om Combined Excellence
Combined Excellence är en koncern med fokus på aktivt ägande av expertbolag med verksamhet inom digitalisering. Vi växer tillsammans och genom samarbete skapar vi synergier. Koncernen, med sina verksamhetsbolag Ninetech AB, Elvenite AB, Netgain AB, CloudPro AB, SiteDirect AB, Two AB, Viewbase Solutions AB och Smartsourcing AB omsätter drygt 330 Mkr (RTM trend) med en snabb tillväxttakt. Koncernen äger också intressen i Beebyte AB.

Om Motification
Företaget jobbar med att motivationsprocesser och gamification internt inom organisationer och mot externa målgrupper som exempelvis kunder. Motification är en strategisk partner för att jobba med motivation och motivationssystem för att göra tråkiga saker kul och kul saker roligare.

Motifications affärsidé är att med hjälp av motivationsteori och gamification motivera kunder och anställda för att göra organisationer mer lönsamma och effektiva.


Du kanske även vill läsa

20 maj, 2022

Skapa en plan för katastrofåterläsning – webbinarium

I detta webbinarium kommer CloudPro tillsammans med en expert från Veeam berätta mer om möjligheterna med Veeam Disaster Recovery Orchestrator.

Fortsätt läsa
10 maj, 2022

Lägg bort bekvämlighet – ett måste för säker IT-infrastruktur

Från soliga Miami till värmländsk natur

Det är inte svårt att måla upp en romantiserad bild av södra Florida i USA. Sol, milslånga ...

Fortsätt läsa
5 maj, 2022

Snabb återläsning av affärskritisk data – Veeam Disaster Recovery

Webbinarium för katastrofåterställning med Veeam Disaster Recovery – anmäl dig nu!

Fortsätt läsa