fbpx
search
18 oktober, 2019

Ola tillbaka hos CloudPro

Det är glädjande för oss att kunna välkomna Ola Skillerstrand tillbaka till CloudPro. Med snart 15 års erfarenhet kommer han vara en stor tillgång i vårt konsultteam.

Lång erfarenhet i koncernen

Genom rekryteringen av Ola Skillerstrand stärker CloudPro upp sitt team av seniora IT-konsulter. Han har varit verksam inom koncernen sedan 2005, då under Ninetechs flagg. Dessförinnan hade Olika flera roller inom försvaret, både som infanterist och artillerist samt arbete med radiosamband.

– Runt 1998 började jag jobba med datatrafik över radiolänk, alltså nätverk egentligen och under tiden som artillerist gjorde jag gästspel som utbildare hos signaltrupperna, berättar Ola Skillerstrand.

En erfarenhet som han Ola med sig till Ninetech, dit han kom 2005.

– Jag hade jobbat som IT-konsult, fast i gröna kläder helt enkelt, säger Ola.

– På Ninetech jobbade jag mycket ute hos kunder med nätverk och brandväggar. Inte helt olikt den roll jag har nu egentligen.

Tillbaka i team av seniora IT-konsulter

Hos Ninetech var Ola en del av det affärsområde som 2016 bröts loss och bildade CloudPro. Och det hann bli några månader under CloudPros flagg innan det blev en ny flytt inom koncernen. Från 2016 fram tills nu har Ola varit verksam hos Netgain och den närmsta tiden kommer han fortsätta stötta dem med vissa uppdrag.

– Det känns roligt att vara tillbaka hos CloudPro, jag gillar att jobba med nätverk, brandväggar och SQL och de utmaningar som det innebär och det har jag erfarenhet av. Samtidigt har jag fått med mig värdefulla lärdomar från åren på Netgain. Nu ser jag fram emot nya uppgifter att ta tag i, säger Ola.

Samarbete inom koncernen

Lennart Ivars, CEO (tf) och ansvarig för teamet av seniora IT-konsulter ser väldigt positivt på att Ola Skillerstrand återvänt till CloudPro.

– Det är nyttigt och viktigt att vi kan samarbeta inom koncernen på det här viset. För oss innebär det också att vi får in en omtyckt medarbetare och en väldigt kompetent IT-konsult.


Du kanske även vill läsa

20 maj, 2022

Skapa en plan för katastrofåterläsning – webbinarium

I detta webbinarium kommer CloudPro tillsammans med en expert från Veeam berätta mer om möjligheterna med Veeam Disaster Recovery Orchestrator.

Fortsätt läsa
10 maj, 2022

Lägg bort bekvämlighet – ett måste för säker IT-infrastruktur

Från soliga Miami till värmländsk natur

Det är inte svårt att måla upp en romantiserad bild av södra Florida i USA. Sol, milslånga ...

Fortsätt läsa
5 maj, 2022

Snabb återläsning av affärskritisk data – Veeam Disaster Recovery

Webbinarium för katastrofåterställning med Veeam Disaster Recovery – anmäl dig nu!

Fortsätt läsa