fbpx
search
14 november, 2018

Rekryteringar till team som fortsätter att växa

CloudPro stärker upp sitt team för service delivery med flera rekryteringar – både internt och externt.

Snabbare och bättre service

Peter Lindén återvänder till rollen som servicedesk manager för att hålla ihop ett team som har växt och som kommer att fortsätta att växa.

– Jag ser fram emot att jobba med processer i vår serviceorganisation för att kunna ge snabbare och framför allt bättre service till våra kunder, säger Peter Lindén som senaste året jobbat mycket ute på plats hos våra kunder.

Peter Lindén kommer jobba nära Lennart Ivars, ny i rollen som manager service delivery. Tillsammans ser de nu över behoven för att fylla på med kompetens.

Pierre Thelander och Victor Svärd.

Pierre Thelander och Victor Svärd.

Två nyrekryteringar

Nyligen har också två servicetekniker rekryterats till CloudPro. Det handlar om Pierre Thelander som kommer in med specialkompetens på nätverkssidan, han skrev även sitt examensarbete ihop med CloudPro i våras.

– Det känns inspirerande att få omsätta erfarenheterna från ”exjobbet” till verksamheten samtidigt som jag får möjligheten att bredda min kompetens och utvecklas ytterligare inom vissa specialområden, säger Pierre Thelander.

Victor Svärd kliver in i CloudPro med fokus på att inledningsvis jobba i vår servicedesk. Han är van att jobba kundfokuserat och har direkt visat att han passar in i rollen.

– För mig handlar det om att skapa en bra kundkontakt vid varje tillfälle som ges. Den möjligheten får jag på CloudPro och jag ser fram emot att utvecklas i IT-branschen, säger Victor Svärd.

LÄS OCKSÅ: Snabba lösningar när behovet dyker upp


Du kanske även vill läsa

20 maj, 2022

Skapa en plan för katastrofåterläsning – webbinarium

I detta webbinarium kommer CloudPro tillsammans med en expert från Veeam berätta mer om möjligheterna med Veeam Disaster Recovery Orchestrator.

Fortsätt läsa
10 maj, 2022

Lägg bort bekvämlighet – ett måste för säker IT-infrastruktur

Från soliga Miami till värmländsk natur

Det är inte svårt att måla upp en romantiserad bild av södra Florida i USA. Sol, milslånga ...

Fortsätt läsa
5 maj, 2022

Snabb återläsning av affärskritisk data – Veeam Disaster Recovery

Webbinarium för katastrofåterställning med Veeam Disaster Recovery – anmäl dig nu!

Fortsätt läsa