fbpx
search
14 november, 2018

Rekryteringar till team som fortsätter att växa

CloudPro stärker upp sitt team för service delivery med flera rekryteringar – både internt och externt.

Snabbare och bättre service

Peter Lindén återvänder till rollen som servicedesk manager för att hålla ihop ett team som har växt och som kommer att fortsätta att växa.

– Jag ser fram emot att jobba med processer i vår serviceorganisation för att kunna ge snabbare och framför allt bättre service till våra kunder, säger Peter Lindén som senaste året jobbat mycket ute på plats hos våra kunder.

Peter Lindén kommer jobba nära Lennart Ivars, ny i rollen som manager service delivery. Tillsammans ser de nu över behoven för att fylla på med kompetens.

Pierre Thelander och Victor Svärd.

Pierre Thelander och Victor Svärd.

Två nyrekryteringar

Nyligen har också två servicetekniker rekryterats till CloudPro. Det handlar om Pierre Thelander som kommer in med specialkompetens på nätverkssidan, han skrev även sitt examensarbete ihop med CloudPro i våras.

– Det känns inspirerande att få omsätta erfarenheterna från ”exjobbet” till verksamheten samtidigt som jag får möjligheten att bredda min kompetens och utvecklas ytterligare inom vissa specialområden, säger Pierre Thelander.

Victor Svärd kliver in i CloudPro med fokus på att inledningsvis jobba i vår servicedesk. Han är van att jobba kundfokuserat och har direkt visat att han passar in i rollen.

– För mig handlar det om att skapa en bra kundkontakt vid varje tillfälle som ges. Den möjligheten får jag på CloudPro och jag ser fram emot att utvecklas i IT-branschen, säger Victor Svärd.

LÄS OCKSÅ: Snabba lösningar när behovet dyker upp


Du kanske även vill läsa

20 augusti, 2019

Erfaren konsultchef förstärker CloudPro

Ledande IT-infrastruktur fokus för ny konsultchef

För att spetsa till CloudPros leverans av ledande IT-infrastruktur har Åke Edström ...

Fortsätt läsa
20 juni, 2019

Sommarkampanj – säker colocation i modernt datacenter

Just nu till ett kanonerbjudande för säker colocation – hyresfritt till och med den 30 september.

Fortsätt läsa
1 april, 2019

Combined Excellence prisade på 100 grader Karlstad

Koncernen Combined Excellence, där CloudPro ingår, prisades på näringslivsgalan 100 grader Karlstad och fick ta emot Swedbanks företagspris.

Fortsätt läsa