search
14 november, 2018

Rekryteringar till team som fortsätter att växa

CloudPro stärker upp sitt team för service delivery med flera rekryteringar – både internt och externt.

Snabbare och bättre service

Peter Lindén återvänder till rollen som servicedesk manager för att hålla ihop ett team som har växt och som kommer att fortsätta att växa.

– Jag ser fram emot att jobba med processer i vår serviceorganisation för att kunna ge snabbare och framför allt bättre service till våra kunder, säger Peter Lindén som senaste året jobbat mycket ute på plats hos våra kunder.

Peter Lindén kommer jobba nära Lennart Ivars, ny i rollen som manager service delivery. Tillsammans ser de nu över behoven för att fylla på med kompetens.

Pierre Thelander och Victor Svärd.

Pierre Thelander och Victor Svärd.

Två nyrekryteringar

Nyligen har också två servicetekniker rekryterats till CloudPro. Det handlar om Pierre Thelander som kommer in med specialkompetens på nätverkssidan, han skrev även sitt examensarbete ihop med CloudPro i våras.

– Det känns inspirerande att få omsätta erfarenheterna från ”exjobbet” till verksamheten samtidigt som jag får möjligheten att bredda min kompetens och utvecklas ytterligare inom vissa specialområden, säger Pierre Thelander.

Victor Svärd kliver in i CloudPro med fokus på att inledningsvis jobba i vår servicedesk. Han är van att jobba kundfokuserat och har direkt visat att han passar in i rollen.

– För mig handlar det om att skapa en bra kundkontakt vid varje tillfälle som ges. Den möjligheten får jag på CloudPro och jag ser fram emot att utvecklas i IT-branschen, säger Victor Svärd.

LÄS OCKSÅ: Snabba lösningar när behovet dyker upp


Du kanske även vill läsa

6 december, 2018

CloudPro behåller ledande position

Kvalitet som överträffar förväntningarna

Rikard Elofsson, CTO, CloudPro.

CloudPro är ledande på att skapa ...

Fortsätt läsa
4 december, 2018

Säkerhetsexpert stärker upp CloudPro

Med säkerhet som primärt expertområde stärker Peter Ekstorp upp CloudPros team.

Fortsätt läsa
30 november, 2018

Apputvecklare stärker upp Combined Excellence

CloudPros koncern, Combined Excellence – den snabbväxande digitaliseringsexperten – förvärvar Dynamo, en av Nordens ledande aktörer inom ...

Fortsätt läsa