fbpx
search
20 juni, 2019

Sommarkampanj – säker colocation i modernt datacenter

Låt inte värmen eller åskoväder slå ut kritisk utrustning. Flytta in i CloudPros moderna datacenter där säkerheten alltid har högsta prioritet. Just nu till ett kanonerbjudande för säker colocation – hyresfritt till och med den 30 september.

Säker colocation

Ta steget till en modern och säker colocation när ni ska hyra plats för era servrar. Det kanske inte är så illa att den verksamhetskritiska IT-utrustningen står undangömd i en städskrubb utan kyla och redundant elförsörjning. Men det kan ändå vara relevant att ställa sig frågan om den yttre säkerheten är tillräcklig för IT-miljön?

Optimerat för säker colocation

CloudPro har datacenter som är optimerat för säker colocation där ni helt enkelt hyr plats för era servrar. Säkerheten har alltid högsta prioritet vilket ger er en trygghet vid större strömavbrott, åskoväder, brand och inbrott. Som kund hos CloudPro får ni alltid:

  • En enkel och tydlig prissättning – från 6 283 kronor/månad.
  • Ingen etableringskostnad.
  • Tillgång till lokalerna 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan.
  • All in- och utpassering monitoreras.
  • Videoövervakade lokaler.
  • Redundans på alla miljösystem, värme, kyla, el och internetförbindelse, etc.
  • En leverantör med dokumenterat hög kundnöjdhet.

Replikerad hostingmiljö

Våra datacenter fungerar dessutom utmärkt för att replikera en befintlig hostingmiljö om ni inte är redo för en fullfjädrad flytt. Genom Veeam Cloud Connect får ni en trygg säkerhetskopiering och backup.

Hyresfritt fram till den 30 september

Just nu har vi dessutom ett kanonerbjudande för säker colocation hos CloudPro. Oavsett hur mycket plats ni behöver hyra för era servrar. Teckna avtal i juni, juli eller augusti och få hyresfritt fram till och med den sista september 2019. Kontakta oss i dag så berättar vi mer om möjligheterna med en flytt till CloudPros datacenter!

Räkna fram ditt pris här

När din hyresfria period är över fortsätter avtalet med CloudPros enkla prismodell. Du kan enkelt räkna fram ditt pris här på webben där ström och internetförbindelse ingår. Självklart kan du även addera brandväggar och switchar som CloudPro övervakar.

Vill du meta mer?


Du kanske även vill läsa

20 november, 2019

CloudPro på plats i Seattle när SQL server 2019 presenterades

När 2019 års upplaga av PASS Summit genomfördes i Seattle fanns CloudPros Jan Lundström på plats. Här delar han med sig av sina ...

Fortsätt läsa
14 november, 2019

CloudPro rekryterar IT-projektledare

För att stärka upp vårt team för professional services rekryterar CloudPro Julia Dora som projektledare och IT-konsult. Hon har ett ...

Fortsätt läsa
4 november, 2019

CloudPro AB expanderar och förvärvar X-Border AB

CloudPro AB expanderar inom drift, infrastruktur och molntjänster genom förvärv av X-Border AB. Genom förvärvet förstärker CloudPro sin ...

Fortsätt läsa